DOLAR 32,5077 % 0.18
EURO 34,8402 % 0.31
GRAM ALTIN 2.490,73 % 1,15
ÇEYREK A. 4.072,34 % 1,16
BITCOIN 2.030.592 -2.09
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EMNİYET TEŞKİLATIMIZ HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATIDIR

Son Güncelleme :

09 Nisan 2015 - 14:31

/ kez okundu.
EMNİYET TEŞKİLATIMIZ HUZUR VE GÜVENİN TEMİNATIDIR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Türk Polis Teşkilatı’nın 170 yıllı mazisiyle huzur ve güvenin teminatı olduğunu belirtti.

Başkan Mahçiçek, Polis Haftası dolayısıyla mesaj yayımladı. 170 yıl önce temelleri atılan Türk Polis Teşkilatı’nın, Türkiye’nin en köklü kuruluşlarından biri olduğunu kaydeden Mahçiçek, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Emniyet teşkilatımız, toplumda asayişin sağlanması, vatandaşın can ve mal güvenliğinin temini ve hak ve özgürlüklerin sağlanması için mesai mefhumu gözetmeksizin görev yapmaktadır. Vatanın korunması, huzur ve güven ortamının devam etmesi için her türlü iç ve dış tehdide karşı fedakarca görev yapan emniyet teşkilatımız, özellikle son yıllarda kat ettiği mesafe ile de tüm dünya ülkelerine örnek olacak niteliktedir. Evrensel hukuk kurallarına bağlı olarak çalışmalarını sürdüren Türk Polisinin, bundan sonraki süreçte de eğitimiyle, donanımıyla dünyanın en seçkin güvenlik güçlerinden biri olmaya devam edeceğine yürekten inanıyorum. Bu vesileyle görevi başında şehit olan polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Huzur ve güvenimizin teminatı olan Türk Polisinin, Polis Haftası kutlu olsun.”

 

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.