DOLAR 32,5438 % -0.04
EURO 34,8618 % -0.11
GRAM ALTIN 2.423,31 % 0,01
ÇEYREK A. 3.962,11 % 0,01
BITCOIN 64.110,01 -3.302
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ELBİSTAN’DA CENAZE HİZMETLERİ BÜYÜKŞEHİR’DE

Son Güncelleme :

17 Şubat 2015 - 15:06

/ kez okundu.
ELBİSTAN’DA CENAZE HİZMETLERİ BÜYÜKŞEHİR’DE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İlçelerimizde yürütülecek hizmetleri bir bir hayata geçiriyor…

Elbistan İlçesinde cenaze hizmetleri Büyükşehir’e bağlandı.

Elbistan İlçesinde cenaze hizmetleri şubesi açıldı. Alo 188 Cenaze Hizmetleri veya 4136205 nolu telefondan Elbistan Cenaze Hizmetleri Birimini arayan vatandaşlar ücretsiz olarak cenaze hizmetlerinden faydalanacaklar. “Cenaze Hizmetlerinin Tüm Giderleri Büyükşehir Belediyesi Tarafından ÜCRETSİZ OLARAK” karşılanacak olup, cenaze sahiplerinden herhangi bir ücret talep edilmemektedir.

Çalışmalarını hızla sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Mezarlıklar Şube Müdürlüğü, şehir merkezinde olduğu gibi Elbistan İlçesinde de ücretsiz kefen, yıkama, nakil, defin ve taziye çadırı ve malzemeleri hizmetlerine başlamıştır.

Elbistan İlçesinde açılan büro da görev yapan 15 personel ve 3 adet araç ile vatandaşların kederli günlerinde, ilçenin en ücra köşesine kadar cenaze hizmetleri aksatılmadan ve zamanında yürütülecektir.

Bu arada mezarlıkların bakım ve onarımı, ağaç budama, ot biçme ve temizlik çalışmaları için Elbistan İlçesinde bulunan Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Şube Müdürlüğü ekipleri, Gariplik, Hocazade, Söğütlü, Çiçekli, Kertmen, Esentepe, Pınarbaşı ve Tepebaşı Mezarlıkları’nda çalışmalarını tamamladı. Bundan böyle Mezarlıklar Şube Müdürlüğünde görev yapan ekipler tarafından, Elbistan İlçesinin diğer mahallelerinde bulunan mezarlıklarında sırasıyla bakım ve onarımı ile temizliğinin yapılmasına devam edilecektir.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.