DOLAR 32,3973 % 0.21
EURO 35,1058 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,32 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,53 % 0,25
BITCOIN 2.308.556 0.325
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ELBİSTAN DEVLET HASTANESİ BİRİMLERİ AÇILDI

Son Güncelleme :

11 Haziran 2018 - 12:24

/ kez okundu.
ELBİSTAN DEVLET HASTANESİ BİRİMLERİ AÇILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

ELBİSTAN DEVLET HASTANESİ FİZİK TEDAVİ ÜNİTESİ VE TOPLUM RUH SAĞLIĞI MERKEZİ YENİ BİRİMLERİ AK PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI VE PARTİ SÖZCÜSÜ MAHİR ÜNAL’IN TEŞRİFLERİYLE HİZMETE AÇILMIŞTIR.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti sözcüsü Sn. Mahir ÜNAL’ın teşrifleriyle; Elbistan Kaymakamı Tuncay AKKOYUN, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Av. Hasan SUNGUR, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr.Ali Nuri ÖKSÜZ, kurum amirleri, İl sağlık Müdürlüğü hizmet başkanları, hastane yöneticileri ve personelleri ile vatandaşların katılımıyla Elbistan Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet sunmaya başlayan Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin (TRSM) açılışı yapıldı.

Elbistan Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren ve daha önce 9 yatak kapasiteli iken yapılan çalışmalar sonucunda 25 yatağa çıkarılan Fizik tedavi Ünitesi ile eski acil servis binasında hizmet verecek olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezinin açılışını yapan Sn. Mahir ÜNAL, İl Sağlık Müdürü Uzm.Dr Ali Nuri ÖKSÜZ ve Hastane Başhekimi Uzm. Dr Akif TÜRK’ten birimler hakkında bilgi aldı.

Açılış programına katılan Sn.Mahir ÜNAL ve beraberindeki heyet, ilk olarak Fizik tedavi Ünitesi’nin açılışını gerçekleştirdi. Ardından, eski hastane binasının acil servis kısmında açılan ve yaklaşık 150 hastaya hizmet sunacak olan Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nin (TRSM) açılışı gerçekleştirildi. Daha sonra burada tedavi gören bir hastamızın ebru çalışmasını izleyen Sn. Mahir ÜNAL’a hastamız tarafından hediye edilen ebru tabloyu kabul ederek, teşekkür etti. Daha sonra başka bir hastamız tarafından saz eşliğinde söylenen Türkü dinlendikten sonra Toplum Ruh Sağlığı Merkezinde hastalarımız tarafından yapılan eserleri incelenerek yetkililerden bilgiler alındı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.