DOLAR 32,5366 % 0.23
EURO 34,7891 % 0.09
GRAM ALTIN 2.490,92 % 1,16
ÇEYREK A. 4.072,65 % 1,16
BITCOIN 2.064.442 2.768
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

El Emeği Göz Nuru Eserler Piazza’da Yoğun İlgi Gördü

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2017 - 6:47

/ kez okundu.
El Emeği Göz Nuru Eserler Piazza’da Yoğun İlgi Gördü
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Onikişubat Belediyesi, Şehit Duran Melemir ve Şehit Haşim Yenigül Bilgi ve Kültür Evleri’ndeki dikiş-nakış kurslarında eğitim gören kadınların hazırladığı el emeği göz nuru eserler, Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi’nde ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Kahrmanmaraş’ın kültür ve yaşam merkezi olan Piazza AVM, Onikişubat Belediyesi, Şehit Duran Melemir ve Şehit Haşim Yenigül Bilgi ve Kültür Evleri’ndeki dikiş-nakış kurslarında eğitim gören kadınların hazırladığı sergiye ev sahipliği yaptı. Serginin açılışı, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver Gökşen tarafından gerçekleştirildi. Kahramanmaraşlı kadınların, yöreye özgü bindallıları, iğne oyalarını ve nakışlarını beğeniye sunduğu sergi, Piazza ziyaretçileri tarafından büyük ilgi gördü.

‘Kestiler, Biçtiler, Diktiler, Sergiliyorlar

Yüzlerce markayı bünyesinde barındırmasının yanı sıra, mimarisi, ferah ve güvenli ortamıyla da bölge halkının buluşma noktası olan Kahramanmaraş Piazza AVM, yıl boyunca birçok etkinliğe ve sanatsal faaliyete de ev sahipliği yapıyor. Onikişubat Belediyesi Bilgi ve Kültür Evleri’ndeki dikiş-nakış kursiyerlerinin sergi açılışında konuşan Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, yapılan yatırımların karşılığını almanın sevincini yaşadıklarını kaydetti.

Mahçiçek, “Hanımların, oluşturduğu güzel eserler bizlere mutluluk ve gurur verdi. Bu çalışmalarda emeği geçen çok değerli hocalarımıza, kursiyerlerimize çok teşekkür ediyorum ve her birini tebrik ediyorum. Ben inanıyorum ki bu güzellikler, bu çalışmalar daha da gelişerek devam edecek ve bu hanımefendiler ev ekonomilerine küçük de olsa bir katkı sağlayacaklar. Dolayısıyla daha üretken hale gelecekler.’’ dedi. Açılışın ardından sergiyi gezen Başkan Mahçiçek, eğitmen ve kursiyerlerden sergilenen ürünler hakkında bilgiler aldı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.