DOLAR 32,4460 % 0.23
EURO 35,1514 % -0.06
GRAM ALTIN 2.324,83 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,09 % 0,19
BITCOIN 2.290.571 1.528
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ekinözü Sağlık Turizmin Önemli Merkezi Olacak

Son Güncelleme :

31 Mayıs 2017 - 6:31

/ kez okundu.
Ekinözü Sağlık Turizmin Önemli Merkezi Olacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen Şifalı Sulları ile ünlü İçmelerinde yaz sezonu hazırlığı yapan esnaflarla bir araya gelerek esnafları fahiş fiyat konusunda uyardı. .

Ekinözü Belediyesi hizmetlerinin kalitesinin arttırılması için sorunları yerinde tespit ettiklerini dile getiren Başkan Çeleğen , “bu tür ziyaretlerle hem sorunları yerinde tespit ediyoruz hem de kalitenin arttırılması konusunda atılacak adımlarda işletmecilerinin ve bizzat buraları kullanan turist ve vatandaşlarımızın görüşlerini alarak en doğruyu, en mükemmeli bulmaya çalışıyoruz. Her şey kaliteli bir turizm şehri oluşturabilmek için” dedi.

Aşağı İçmelerde Esnaflarla sohbet eden ve sorunları birinci ağızdan dinleyen Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen, ilgili birimlere anında talimat vererek sorunların çözülmesini sağladı. Yapılan tüm çalışmaların Ekinözü’nün kaliteli bir turizm şehri olması adına yapıldığına dikkat çeken Başkan Çeleğen “bizim hizmet anlayışımız vatandaş odaklı bir hizmet anlayışıdır. Tüm yapılan hizmetlerimiz vatandaşın hayatını müreffeh bir ortamda geçirmesi içindir. Bu amaçla zaman zaman vatandaşımızın memnuniyet derecesini ölçmek adına vatandaşımızın ayağına gelerek dertlerini, sıkıntılarını ve belediyeden isteklerini dinliyor, bu konuda acil çözümler üretiyoruz” dedi.

İÇMELERİN İMAJINA ZARAR VERMEYİN

Özellikle Önceki Dönemlerde turistlerin kendilerine yönelik farklı ve fahiş fiyat uygulamalarından şikâyet ettiğini belirten Başkan Çeleğen, “Esnaf ve işletme sahipleri özellikle bundan kaçınmalıdır. İster yerli, ister yabancı olsun her ülkeden gelen turistte aynı fiyat tarifesi uygulanmalıdır. Şehrimizin olumlu imajını zedeleyebilecek her türlü olumsuz uygulamadan ve davranıştan kaçınmalıyız. Turizm sektörü son yıllarda Ekinözü ve Kahramanmaraş ekonomisini sürükleyen lokomotif haline gelmiştir. İlçemiz eşsiz doğası, yeşilliği, yaylaları, tarihi ve kültürel yerleriyle gelen yerli ve yabancı turistin cazibe noktası haline gelmiştir. İlçemize gelen turistler esnafımız ve konaklama tesislerimiz için ciddi gelir kapısı olmuştur. Bunu iyi değerlendirmeliyiz ve kendi ayağımıza kurşun sıkmamalıyız. Bu konuda hem vatandaşlarımıza hem esnafımıza hem de kamu görevlilerine büyük sorumluluklar düşüyor.” diye konuştu. Türkiye’de Ekinözü’nün misafirperliği ve sıcakkanlılığıyla tanındığını belirten Başkan Çeleğen, bu nedenle turizm imajına yakışmayan yüksek fiyat uygulamalarından kaçınılması gerektiğini dile getirdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.