DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.104.658 1.731
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eken Yoksa Bizde Yokuz!

Son Güncelleme :

11 Nisan 2015 - 10:24

/ kez okundu.
Eken Yoksa Bizde Yokuz!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
84 Aday adayı arasında çıktığı ilk günden beri kamuoyunun 25.dönemde milletvekili olarak baktığı bir isim olan Eken’nin listede olmayışı Kahramanmaraş kamu oyununu ve seçim bölgesi Afşin ilçesinde büyük şok yarattı. Hamit Bülent Eken gerçektende hem Kahramanmaraş ta her kesimin destek verdiği, kamuoyunun gönlüne girdiği bir isim. Mütevazı ve efendi kişiliği, çalışkan ve 13 yıldan beri AK Partinin her kademesinde verdiği görevi icra etmiş maddi ve manevi olarak ta büyük destek vermiş olmasına rağmen Ankara da dahi güçlü bir isim olması, liste de tek yeri garanti isim olarak konuşulan bir isimdi.
Eken’i kimler niçin engelledi.Kimler listenin son güne kadar beşinci sırasından hangi güçler sildirdi.Eken listede olmasın Afşin’den de kimse listede olmasın diyen ve muhalefet partisi ile gece yarılarına kadar halay çekenler kimler..
Afşin seçmeni Eken yoksa bizde yokuz yapılanlar vicdana ve hakka adalete sığmadı. Ekenle Kırk bin oy hedefleyen Afşin halkı Eken yoksa bizde yokuz, sandık 7 Haziranda önümüze gelecek bizlerde bu haksızlığa ve adaletsizliğe gereken cevabı vereceğiz diyerek tepkilerini dile getirdiler.
Afşin halkı olarak AK Parti Ankara ve İl başkanlığından cevap bekliyoruz .

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.