DOLAR 32,3320 % 0.15
EURO 35,2162 % 0.07
GRAM ALTIN 2.247,02 % 0,16
ÇEYREK A. 3.673,88 % 0,16
BITCOIN 2.199.555 -2.11
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Ejder Oruç Teşkilatları Heyecanlandırıyor

Son Güncelleme :

11 Mart 2015 - 11:43

/ kez okundu.
Ejder Oruç Teşkilatları Heyecanlandırıyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

MHP Kahramanmaraş Milletvekili Aday Adayı Elektrik Mühendisi Ejder Oruç, parti teşkilatlarını ziyaret ederek seçim atmosferine heyecan katıyor.

Perşembe günü, Andırın, Göksun ve Afşin, Cuma günü Elbistan, Ekinözü ve Cumartesi günü de MHP Pazarcık İlçe Teşkilatını ziyaret ederek, yönetici ve partilileri ile fikir alış verişinde bulundu.

Parti teşkilatlarına ziyaretlerine devam eden Ejder Oruç’un son durağı Pazarcık İlçe Teşkilatı oldu.

Ejder Oruç, Pazarcık İlçe Başkanı Ali Kaykı ve Yönetim Kurulu ile çok sayıda partili tarafından coşku ile karşılandı.

İlçe Başkanı Kaykı, selamlamanın ardından yaptığı konuşmasında; Ejder Oruç’un 2011 yılındaki seçim çalışmalarında sergilediği başarılı performansı hatırlatarak; “Ejder Oruç, 2011 genel seçimlerinde 3. sırada olmasına rağmen 1. sıradaymış gibi büyük bir özveri ile çalıştı. Meydanlarda yarattığı coşku, halka verdiği heyecan ile estirdiği rüzgar bu gün bile zihinlerden silinmedi.

Ankara’da Türkiye için Dünya çapında yaptığı projeler ile Kahramanmaraş’ın medarı iftiharı kardeşimiz Ejder Oruç’un aday adaylığını canı yürekten destekliyor, çıktığı bu kutlu yolda Rabbimden başarılar ihsan etmesini diliyorum” dedi.

Daha sonra partililerine seslenen Ejder Oruç; “Sayın İlçe Başkanımın göstermiş olduğu nezaket ve misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum. İnşallah bu övgülere layık olurum” diyerek sözlerine başladı.

Ülkemizde yaşanan sorunlar ve gündeme dair konulara değinen Ejder Oruç, 2015 seçimlerinin ülke için önemini vurgulayarak; “Seçimler kişilerin bireysel olarak değil, teşkilatın tamamının elini taşın altına koyması gereken mücadelelerdir. Bu seçimlerde yine teşkilat olarak sırt sırta verip çalışacağız. Çalışmalarımızı kişiler için değil, ülke menfaati adına yapacağız. Gitmediğimiz mahalle, kucaklaşmadığımız hemşehrimiz kalmamalı.

Partimizin organları tarafından çalışmaları yapılan seçim beyannamemiz ve Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’nin emirlerini her bireye tebliğ etmek mecburiyetindeyiz.

Başarının sırrı birliktedir.

Şu ana kadar aday adayı olduğunu açıklayan arkadaşlarımızla çıktığımız bu yolda önemli mücadeleler vermekteyiz. Parti organlarımızın ve teşkilatlarımızın etkin dinamikler haline gelmesi için sizlerle buluşup beyin fırtınaları yapıyoruz.

Biz, Ülkücü Hareketin temsilcileri olarak ilkeli ve ülkülü bir siyaset yapmak zorundayız. Şehrimizde ve ülkemizde korku imparatorluğu yaratan değil, çözüm, öneri ve projeleri ile halkı umutlandıran bir yapımız olmalıdır.

Bülent Arınç’ın da çıkıp itiraf ettiği gibi, yarısı seven, yarısı sevmeyen, ikiye bölünmüş parçalı bir yapı olmamalıyız.

Bu topraklarda yaşayan ya da ekonomik sebeplerle yurt dışında yaşayan tüm hemşehrilerimizle ortak akılda birleşmeli, ülke çıkarlarına uygun olan seçimler yapmalıyız.

Pazarcık ilçemizin yurt dışında bulunan hemşehrisinin çok olduğunu biliyorum. Siyaset yaparken onların da bu ülkenin vatandaşı olduğunu onlara hissettirmeliyiz. Güzellikleri, mutlulukları, umutları hep beraber yaşamak için, hepsini MHP’nin ayırmayan, ayrılmayan birleştirici çatısı altında toplamalıyız.

Bizler, meclise sizlerin hizmetkarı olarak gideceğiz. Sizlerin de bu ülkenin, bu ülkünün fertleri olarak üzerinize düşen görevleri sonuna kadar yerine getireceğinizden hiç şüphemiz yoktur.

Sloganlar kişileri, kişilikleri en güzel anlatan özlü sözlerdir. Biz sloganımızı “SÖZÜMÜZ SÖZ” olarak belirledik. Burada hepinizin huzurunda, başta ülkemin, milletin olmak üzere partimin ve sizlerin neferi olarak her zaman bu çizgide siyaset yapacağıma, sorunlarınızın hepsini meclise taşıyan, çözümleri noktasında mücadele veren bir siyasetçi olarak yılmadan çalışacağıma SÖZ VERİYORUM!

Yolumuz bahtımız açık olsun. Rabbim bu kutlu davada hepimizin yar ve yardımcısı olsun” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.