DOLAR 32,3824 % 0.18
EURO 35,0243 % -0.2
GRAM ALTIN 2.326,04 % 0,24
ÇEYREK A. 3.803,08 % 0,24
BITCOIN 2.267.758 -1.08
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

EĞİTİME BÜYÜK KAZANIM

Son Güncelleme :

02 Nisan 2015 - 13:59

/ kez okundu.
EĞİTİME BÜYÜK KAZANIM
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

 

Oluşturduğu istihdamla binlerce kişiye iş kapısı açan İskur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul’un babası adına yaptırdığı KSÜ İlahiyat Fakültesi hizmet binası inşaatı tüm hızıyla sürüyor. İnşaatı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş ziyaretinde hizmete açmak istediği öğrenildi.

 

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinin 23 yıllık kuruluş tarihinden bu yana hayır anlamında en büyük binası olan Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi İlahiyat Fakültesi hizmet binası inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

 

Geçtiğimiz yıllarda Kahramanmaraş’a teknolojinin son donanımlarını kullanarak babası İsmail Kurtul adına yaptırdığı ilkokulu eğitim hayatına kazandıran Hayırsever İşadamı Kurtul yine babası adına yaptırdığı İlahiyat Fakültesi hizmet binasının tamamlanmasında sona yaklaştı.

 

Zemin katında Kütüphane, kantin, öğrenci işleri, arşiv, bay-bayan mescidi ve öğretim görevlisi odaları, diğer katlarda ise Sınıflar, Seminer odaları, Dekan, Dekan Yardımcısı, Sekreter ve yine Öğretim görevlisi odalarının bulunduğu çağın en modern binalarından biri olan İlahiyat Fakültesini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önümüzdeki aylardaki Kahramanmaraş programında hizmete açacağı öğrenildi.

 

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’nin seçkin bazı işadamları onuruna verdiği yemeğe katılan Hayırsever İşadamı Abdulkadir Kurtul Cumhurbaşkanı Erdoğan’a inşaatı tüm hızıyla süren İlahiyat Fakültesi hizmet binasının son durumuyla ilgili bilgi verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ise önümüzdeki aylarda teşekkür mitingi için geleceği Kahramanmaraş’ta İlahiyat Fakültesi binasını hizmete açmak istediği öğrenildi. Hayırsever İşadamı Kurtul’un ise kaba inşaatı biten ve iç donanımları devam eden İlahiyat Fakültesi Hizmet binasını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kahramanmaraş programına yetiştirmek için yoğun çaba sarfediyor.

 

Bu arada Güneydoğu’nun normalleşmeye başlamasıyla Diyarbakır’a 100 milyon TL’lik yatırım yaparak çözüm sürecine de büyük bir katkı yapan İskur Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Kurtul, Diyarbakır’da da yüzlerce kişiye iş istihdamı sağlamıştı. Kurtul’un bu yatırımı çözüm sürecinin güneydoğuya büyük bir katsının olacağı mesajını vermişti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.