DOLAR 32,5491 % 0.01
EURO 34,9493 % 0.26
GRAM ALTIN 2.427,18 % 0,17
ÇEYREK A. 3.968,45 % 0,17
BITCOIN 63.397,21 -4.069
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 31°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eğitim İş K.Maraş’ta CHP’ye destek verecek

Son Güncelleme :

24 Ekim 2015 - 7:50

/ kez okundu.
Eğitim İş K.Maraş’ta CHP’ye destek verecek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Eğitim-İş Kahramanmaraş Şubesi, 10. Kuruluş Yıldönümünü nedeni ile verilen kokteyle katılan Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir Kahramanmaraş’ta Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili adayı Ali Öztunç’a Tam destek Sözü verdi.

 

Düzenlenen kutlama etkinliğine Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir, Birleşik Kamu İş Genel Bakanı Hasan Kütük ve Kahramanmaraş Eğitim İş Başkanı Ahmet Kürtül Çevre illerden gelen Sendika Başkanları ile birlikte CHP Kahramanmaraş Milletvekili Adayları Eski RTÜK Üyesi Ali Öztunç, Doç.Dr Alper Keten, Onikişubat İlçe Başkanı Ünal Ateş ve Sendika üyeleri Katıldı.

DSCN1964

 

Program’da söz alan Eğitim İş Genel Başkanı Veli Demir,  1 Kasımda önümüze gelecek olan seçimi iyi Kullanmalıyız, 1 Kasımda Ülkeden yana, Emekten yana, Demokrasiden yana, insanları siyasal yapıları desteklemeliyiz. Burada aramızda bulunan bir Arkadaşımız var CHP’li Eski RTÜK Üyesi ve Şimdi CHP Kahramanmaraş Ali Öztunç ve Diğer adayımız Alper Keten ‘de burada Ben Ali Öztunç Arkadaşımızı RTÜK ‘den tanıyorum ve yaptıklarını çok iyi biliyorum Emekçi Kimliğini, Ekmeciye Bakışını biliyorum İşte bu tür Emekçi dostların emekten yana politika üreten arkadaşlar bizim tercih etmemiz ve desteklememiz lazım yani, 1 Kasımda anahtarı iyi kullanıp bu siyasal iktidarı demokratik yollardan def edemezsek Türkiye’nin Başı daha belaya girecek demektir onun için çevrenize bakarsanız Ankara’da yaşanan teröre bakarsanız Suriye’ye Irak’a Bakarsanız Eğitimde Yaşanan bakarsanız dış politika’da Adliye saraylarında bakarsanız bunu çok rahat görürsünüz onun içinde sizlerden Rica Kahramanmaraş’ta Oylarınızı Cumhuriyet Halk Partisi’ne vererek çok değerli Kardeşlerimizi  Ali Öztunç’u ve Alper Keten’i Meclise Gönderin ki sizlerin sesi nefesi olsun dedi.

 

Cumhuriyet Halk Partisi Kahramanmaraş Milletvekili adayı Ali Öztunç ise konuşmasında çok zor sıkıntılı günlerden geçiyoruz 1 Kasım’da AKP’ye öyle bir tokat vurmalıyız ki, 7 Haziranda ki’ nin en az beş kattı olsun Özgürlüğümüz için, Mücadelemiz için, Çağdaş bir hayat için, Ülkemizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk için  öyle bir tokat vurulmalıyız ki, Türkiye’de kimsenin diktatörlüğü olmayacağını kimsenin tek başına ülkeyi Yönetemeyeceğini göstermemiz gerekiyor bu noktada sizler gibi Çağdaş Öğretmenlerimize çok görev düşüyor Eğitim iş Türkiye’deki en Çağdaş sendikalardan birisi çok açık yürekle söylüyorum ki eğitim iş sarı sendika değil Eğitim İş adam gibi sendika kendisini sendika diye gösterip sırtını siyasi iktidara dayayıp zorla baskıyla okul müdürlerinden çalmakla öğretmenlere baskı yaparak üye kazandıran bir sendika değil, Eğitim İş Bu türlü sendikaları gerçekten namuslu, dürüst insanların olduğu sendikaları boğmaya çalışan bir dönem eleştirenler sonra bakıyorsunuz yahu siz halklısınız bunlarda böyle demeye başlıyorlar bir kez daha Eğitim İş sendikasının 10 yılın Kutuluyorum. Böyle Çağdaş insanları bir arada görmek hele Kahramanmaraş gibi bir yerde solcu olmakta zordur. CHP’li olmakta zordur, Eğitim İş’li olmakta zordur, İnşallah 1 Kasımda hep birlikte Güzel Günlere Aydınlık Günlere gideceğiz dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.