DOLAR 32,5993 % 0.38
EURO 34,8057 % 0.18
GRAM ALTIN 2.505,15 % 0,83
ÇEYREK A. 4.095,92 % 0,83
BITCOIN 2.113.269 5.453
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Eczacılar Odasından Aşure İkramı

Son Güncelleme :

20 Ekim 2016 - 15:16

/ kez okundu.
Eczacılar Odasından Aşure İkramı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Eczacılar Odası Başkanlığı tarafından eczane çalışanlarına aşure ikramında bulunuldu.

Aşure ikramı yapılan dua ile başlatılırken, Eczacılar Odası Başkanı B. Murat Aras, Muharrem ayının huzur, barış ve zaferlere vesile olmasını diledi.

Aşurenin İslam toplumun bir kültürü, bir değeri olduğunu kaydeden Başkan Aras: “Toplumumuz birlik ve beraberlik içinde. Çeşit çeşit malzemelerden yapılan aşure gibi, milletimizde birlik ve beraberlik içinde bin yıldır yaşıyoruz, yaşamaya da devam edeceğiz”dedi.

Ülke’nin ve Dünya’nın da birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğuna dikkat çeken Aras: “Bizim birlik ve beraberliğimizi korumaya ihtiyacımız olduğu kadar, ülkemizin de, dünyanın da birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Aramıza giren fitnelere mutlaka müsaade etmemiz lazım”ifadelerini kullandı.

Başkan Aras, daha sonra davetlilere aşure ikramında bulundu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.