DOLAR 32,3402 % 0.27
EURO 35,1387 % -0.02
GRAM ALTIN 2.310,25 % 1,44
ÇEYREK A. 3.777,26 % 1,44
BITCOIN 2.285.691 1.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 16°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NUN İFTAR SOFRASI DİVANLI’DA KURULDU

Son Güncelleme :

08 Haziran 2016 - 11:23

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NUN İFTAR SOFRASI DİVANLI’DA KURULDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin geleneksel iftar sofrası programları Divanlı mahallesinde yaklaşık bin kişiye verilen iftar yemeğiyle başladı. Başkan Okay, iftar sofralarının her gün farklı bir mahallede kurulacağını belirtti.

Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’da her gün farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya geleceklerini vurgulayan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, Divanlı mahallesinde düzenlenen ilk iftar yemeği sonrasında konuştu.
Ramazan’ın bereketi ve mutluluğunun paylaştıkça çoğaldığını hatırlatan Başkan Okay, bu sebeple her gün farklı bir mahallede Dulkadiroğlu halkıyla iftar sofrasında bir araya geleceklerini kaydetti. Bu iftar sofralarına Kahramanmaraş halkını davet eden Başkan Okay, “İftar programlarımız artık bir gelenek hale geldi. İnşallah her gün farklı bir mahallemizde bir iftar programı düzenleyeceğiz. Bu iftar programlarına tüm hemşerilerimizi bekliyoruz. En azından bir tanesine aileleriyle birlikte katılmalarını diliyoruz. Burada bin kişiyle iftar yapmanın hazzına tüm hemşerilerimizin varmasını istiyoruz. Rahmet ve bereket ayı olan ramazanda değerli dostlarımızla ve vatandaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
‘Kardeşliktir Ramazan’ sloganıyla başlatılan iftar programlarının ilkine; Dulkadiroğlu İlçe Kaymakamı Mehmet Türköz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici ve yönetim kurulu üyeleri, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Akif Kahveci ve Sebük Tekin Alpaslan, Meclis Üyeleri, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İftar programı öncesinde ve sonrasında katılımcılara canlı ilahi dinletisi gerçekleştirildi.
İftar programı ikramların ardından sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.