DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NUN İFTAR SOFRASI BAYDEMİRLİ’YE KURULDU

Son Güncelleme :

20 Haziran 2016 - 6:49

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NUN İFTAR SOFRASI BAYDEMİRLİ’YE KURULDU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin ‘Kardeşliğimiz Daim, Sofralarımız Bereketli Olsun’ sloganıyla başlattığı iftar programları Bertiz bölgesi Baydemirli mahallesinde kurulan iftar sofrasıyla devam etti.

Her gün farklı bir mahallede iftar sofrası kuran Dulkadiroğlu Belediyesi, hafta sonu Bertiz bölgesinde vatandaşlarla iftarda buluştu. Bu yıl farklı bir iftar konsepti ile vatandaşlarını buluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, şehir merkezinde olduğu gibi kırsal mahallelerinde de iftar programları düzenledi.
Bertiz bölgesinde Baydemirli kasabasında yüzlerce vatandaşı iftar sofrasında bir araya getirdiklerini kaydeden Belediye Başkanı Necati Okay, program sonrasında yaptığı açıklamada bölgeye verdikleri önemi anlattı.
Ramazan ayının bir ve beraber olma ayı olduğunu hatırlatan Başkan Okay, bu nedenle her gün farklı bir mahallede farklı bir iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldiklerini kaydetti.
Başkan Okay, iftar sofralarının önemine değinerek, “Her gün bir mahallemizde iftar sofralarımızı vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bugün de kırsal mahallelerimizden Baydemirli mahallemizde iftar soframızı kurduk. Bu mahallemiz Bertiz bölgemizin ortasında olduğu için burayı tercih ettik. Etrafında bulunan diğer mahallelerden de iftarımıza çok yoğun bir ilgi gösterdiler” şeklinde konuştu.
Vatandaşların iftar sofrasına neşe ve huzur getirdiğini kaydeden Başkan Okay, “Bundan dolayı ben buraya katılan tüm hemşerilerime teşekkür ediyorum. İftarın bereketini hep birlikte paylaştık. Ramazan ayının son gününe kadar bu gibi iftarlarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Bertiz bölgesine yapılan hizmetleri de anlatan Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü; “Bu vesileyle kırsal mahallelerimize yapmış olduğumuz hizmetlerden de bahsetmek istiyorum. Bertiz bölgemizde ihtiyaç duyulan tüm hizmetleri yerine getirdik. Özelikle yol konusunda çok büyük çalışmalar yaptığımızı belirtmek istiyorum. Kilit parke ulaşmayan evimiz kalmayana kadar da bu çalışmalarımız devam edecek. Bu alt yapı çalışmalarının yanı sıra bölgemize park ve bahçe anlamında da çok özel çalışmalar yapıyoruz. Yapılan bu hizmetler Bertiz bölgesi için çok önemlidir. Biz göreve geldiğimizde bu mahallelerimizin sadece tabelalarını değil, kaderini de değiştireceğimizi söylemiştik. Aynı tempoyla hizmet üretmeye devam edeceğiz. Dulkadiroğlu halkı her şeyin en iyisine layıktır.”
Baydemirli mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine; Dulkadiroğlu Kaymakamı Mehmet Türköz, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, Dulkadiroğlu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alpaslan, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Program, ilahi dinletisi ve ikramların ardından sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.