USD49,34EUR55,16ALTIN6.618,96Istanbul19° Az bulutlu8:35İMSAK'AKALAN SÜRE
Eğitim

DULKADİROĞLU’NDAN ŞEREFOĞLU’NA DEV SOSYAL TESİS

Bölgesinin dört bir yanını sosyal tesislerle donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bir sosyal tesis açılışını da Şerefoğlu mahallesinde yaptı. Başkan Okay, toplamda 13 sosyal tesisi bölgesine kazandıracağını söyledi. Seçim sürecinde kırsal mahallelere…

0 Yorum Yapıldı
Bağlantı kopyalandı!
DULKADİROĞLU’NDAN ŞEREFOĞLU’NA DEV SOSYAL TESİS

Bölgesinin dört bir yanını sosyal tesislerle donatan Dulkadiroğlu Belediyesi, bir sosyal tesis açılışını da Şerefoğlu mahallesinde yaptı. Başkan Okay, toplamda 13 sosyal tesisi bölgesine kazandıracağını söyledi.

Seçim sürecinde kırsal mahallelere verdiği sözü yerine getiren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, tek tek hizmete açtığı sosyal tesislere bir yenisini daha ekledi. Şerefoğlu mahallesinde yapımı tamamlanan sosyal tesis, görkemli bir törenle hizmete açıldı.
Açılış programına; TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç, Dulkadiroğlu Kaymakamı Kadir Okatan, Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, bölgesine toplamda 13 sosyal tesis kazandıracağını söyledi. Başkan Okay, bu tesislerin kırsal mahallelere yapıldığını anlatarak sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Şerefoğlu mahallesi sosyal tesislerimizin açılışını yaptık. Şerefoğlu mahallemizde yaşayan tüm vatandaşlarımızın tüm günlerini geçireceğini düşünerek tasarladığımız sosyal tesisimiz hizmete hazır. Özellikle öğrenci kardeşlerimizin de etüt merkezi olarak kullanacağı bu merkezimiz, kuran kursu olarak da hizmet verecek. İnşallah uzun yıllar bölgemize büyük hizmetler verecek bir tesisimizi bölgemize kazandırdık. 13 mahallemize bu özel sosyal tesisleri yapıyoruz. İnşaatı devam eden sosyal tesislerimiz de mevcut. İnşaatı tamamlanan tesislerimizi bir bir hizmete açacağız. Bu 13 tesisimizin haricinde bazı mahallelerimizde de milli eğitim müdürlüğümüze ait olan binalar var. Bu binaları sosyal tesis olarak dizayn ederek hizmete sunacağız.”

Başkan Okay’ın ardından konuşan TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, Başkan Okay’ın sözünün eri bir belediye başkanı olduğunu belirterek hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Güvenç, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Belediyelerimizin özverili çalışmalarıyla köyden mahalleye dönüşen bölgelerimiz büyük değişim yaşadı. Çamurlu yollarımız asfalt ve kilit parkeyle buluştu. Bunun yanı sıra sosyal tesisler açılarak vatandaşın hayat standardı yükseltildi. Şerefoğlu mahallemizin alt yapı ihtiyaçlarını gidererek sosyal ihtiyaçlar için çok güzel bir çalışma yapılmış. Ben bu güzel çalışmaya emek veren herkese teşekkür ediyorum. Dulkadiroğlu bölgemiz vatandaşımızın ihtiyacı olan sosyal tesisleri bir bir hizmete açıyor. Bizzat benim gezip gördüğüm daha birçok proje var. İnşallah bu projeler de tamamlanarak hizmete açılacak.”
Güvenç’in ardından Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Uğur Dilipak, Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İlker Çitil ve Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili İmran Kılıç selamlama konuşması yaptı.
Konuşmaların ardından kurdele kesim töreni gerçekleştirilerek sosyal tesis gezildi.

22366685_1450347995050995_8729953507727860849_n 22405965_1450348121717649_1898823759050439285_n 22450003_1450348328384295_4863695237997212610_n 22539875_1450348248384303_1151452077312081635_n 22549576_1450348135050981_6378825832618077208_n

Yorum Yap

Benzer Haberler

MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
MHP’li vekilin yaralandığı kaza kamerada
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
Başkan Görgel; Ata Mirasımızı Gelecek Nesillere Aktaracağız
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
KMTSO’DA 29 KOMİTEDEN TEK SES MUSTAFA BULUNTU
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
AK Parti Kahramanmaraş Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
Zakire Kardaş, TEMA Vakfı Dulkadiroğlu İlçe Sorumlusu olarak göreve başladı
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
PROF. AHMET HAMDİ AYDIN’IN HAYATI KİTAPLAŞTIRILDI
Haberin Doğru Adresi
2025 kahramanmarasHaber.com © Tüm hakları saklıdır. Kahramanmaraş Haber