DOLAR 32,4511 % -0.12
EURO 34,7390 % -0.69
GRAM ALTIN 2.440,02 % 0,16
ÇEYREK A. 3.989,43 % 0,16
BITCOIN 64.051,87 -0.886
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDAN SALEP DAĞITIMI YAPILDI

Son Güncelleme :

06 Ocak 2016 - 16:35

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDAN SALEP DAĞITIMI YAPILDI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta etkisini artıran soğuk havalarda vatandaşının içini ısıtmak isteyen Dulkadiroğlu Belediyesi, Trabzon Caddesi üzerinde ikram çeşmesinde salep dağıttı.

Sosyal ve kültürel etkinliklerle ön plana çıkan Dulkadiroğlu Belediyesi, farklı bir hizmete daha imza attı. Son günlerde etkisini artıran soğuk havalarda Trabzon Caddesi’nde bulunan vatandaşlarına salep ikramında bulunan Dulkadiroğlu Belediyesi, bu hizmetiyle vatandaşın da takdirini topladı.
Önceki gün şelale park önünde salep dağıtan Dulkadiroğlu Belediyesi, bugün de Özel İdare İş Merkezi önünde ikramda bulundu.
Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, vatandaşlara kendi eliyle salep ikram etti.
Dulkadiroğlu Belediyesi olarak tarihi ve kültürel dokuları yaşatmaya gayret ettiklerini anlatan Başkan Okay, bu etkinlikle Osmanlı ve Selçuklu geleneğinin de yaşatıldığını anlattı. Soğuk havalarda dışarı çıkan vatandaşlara yönelik bu etkinliğin Perşembe günü Ulu Cami önünde de süreceğini aktaran Başkan Okay, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Hemşerilerimize her türlü koşulda hizmet etmek bizlerin görevi.  Bu karlı havada onların içini ısıtmak amacıyla da salep dağıtımı organize ettik. Tarihi dokusu olan bu güzel hizmetin devam edeceğini de buradan duyurmak istiyorum. Her şeyin en iyisine layık olan vatandaşlarımızı memnun edebildiysek ne mutlu bizlere.”
Dulkadiroğlu Belediyesi’nin hizmetinden son derece memnun kaldıklarını anlatan vatandaşlar, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a teşekkür etti.

flas 1 NST_4720 NST_4770 NST_4999

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.