DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDAN MODERN ÇÖP KONTEYNIRI

Son Güncelleme :

09 Eylül 2016 - 15:50

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDAN MODERN ÇÖP KONTEYNIRI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Temizlikte adeta devrim yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, yeni sistemlerini basına tanıttı.

Asansörlü yeraltı çöp konteynır sistemi, kırsal alanlar için özel temizlik araçları ve mobil temizlik ekipleri derken Dulkadiroğlu Belediyesi temizlik konusunda bir ilke daha imza attı. Eski tip çöp konteynırlarını değiştiren Dulkadiroğlu Belediyesi, yerine çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçecek, ayak pedallı ve kapaklı yeni sistemini getirdiğini açıkladı.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın geçici hayvan pazarında düzenlediği basın toplantısı ile tanıtımı yapılan sistemin çöp toplama sisteminde eskiye nazaran daha verimli olacağı kaydedildi. Başkan Okay, temizlik konusundaki hassasiyetlerine dikkat çekerek bölge için verimli olacak tüm sistemleri kullanmaya özen gösterdiklerini anlattı.
Başkan Okay, konuyla ilgili açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “Tertemiz bir Dulkadiroğlu sloganıyla başlattığımız çalışmalar çerçevesinde bölgemizde bu konuda adeta devrim yaptık. Tüm Türkiye’ye örnek olan ve bir çok belediyenin talip olduğu asansörlü yer altı çöp konteynır sistemimizi ilçemizde yaygınlaştırmayı sürdürüyoruz. Bunun yanı karsal mahallelerimizde dahil olmak üzere tüm bölgemize çöp konteynırlarıyla adeta bir ağ ördük. Metal sistemde olan bu çöp konteynırlarımızı yeni bir sistemler değiştirmeye başladık. Ayak pedalıyla kapağı açılan ve görsel olarak daha şık duran bu sistemimizi bölgemize yayacağız. Temizlik konusunda yeni projeler geliştirmeye devam edeceğiz.”

Başkan Okay, konuşmasının ardından kurban bayramı için hayvan pazarında bulunan vatandaşlara pay poşeti ve kesim önlüğü dağıttı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.