DOLAR 32,3436 % 0.24
EURO 35,1046 % -0.16
GRAM ALTIN 2.308,80 % 1,37
ÇEYREK A. 3.774,89 % 1,37
BITCOIN 2.290.157 2.479
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2023 - 12:52

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDAN ÇEVRE TEMİZLİĞİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı park ve bahçe ekipleri, ilçe genelinde başlattığı çevre temizliği çalışmalarını sürdürüyor.

Park ve bahçelerin yanı sıra boş alanlarda çim biçme çalışması yapan ekipler, bahar aylarında kötü görüntü oluşturan yabani otlarında temizlendiğini bildirdi. Asrın felaketinin ardından çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Dulkadiroğlu Belediyesi, çevre temizliği konusunda özverili bir çalışma ortaya koydu. Hem atıkların toplanması, hem de boş alanların temizlenerek bakımlarının yapılması adına çalışma yapan Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, bahar ayları nedeniyle başlattığı çim biçme faaliyetlerini sürdürüyor. Özellikle boş alanlarda uzayan yabani otların çeşitli haşerelere barınma sağladığını belirten ekipler, bu durumun önüne geçmek için yoğun bir çalışma yaptıklarının altını çizdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.