DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDAN ALMANYA’DAKİ SERGİYE DESTEK

Son Güncelleme :

14 Kasım 2016 - 7:19

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDAN ALMANYA’DAKİ SERGİYE DESTEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Almanya’da düzenlenen ve Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nin de katıldığı Uluslararası Özgün Karma Sergi’ye Dulkadiroğlu Belediyesi’de destek oldu.

Türkiye’nin çeşitli üniversitelerinden yüze yakın sanatçı akademisyenin katıldığı Uluslararası Özgün Karma Sergi’nin düzenleme kurul üyeliğini, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinden Cavit Polat, Mustafa Genç ve Mithat Karademir yaptı. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin katkılarıyla gerçekleştirilen sergiye, Almanya-Köln Başkonsolosu Hüseyin Emre Engin’de katıldı. Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesinin sponsorluğunda gerçekleşen açılışa, yurt dışında yaşayan vatandaşlar ve Alman sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. Serginin açılışında konuşan Öğretim Görevlisi Cavit Polat, Başkonsolosun katılımlarından dolayı gururlandıklarını ifade ederek, “Almanya’da yaşayan Türk vatandaşlarımıza kültürel destek vermeye devam edeceğiz. Anadolu’nun sanatsal esintilerini bundan böyle Almanya’da yaşayan Türk kardeşlerimize çeşitli etkinlikler vasıtasıyla buluşturacağız. Dulkadiroğlu Belediyemize de bu güzel faaliyetimize yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. Başkonsolos Hüseyin Emre Engin ise, etkinlikten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, organizeyi yapan kişilere ve katılımcılara teşekkür etti.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.