DOLAR 32,5106 % 0.05
EURO 34,9548 % -0.21
GRAM ALTIN 2.440,76 % 0,19
ÇEYREK A. 3.990,65 % 0,19
BITCOIN 64.370,04 0.016
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU’NDA BOŞ ALANLAR MOBİL EKİPLE TEMİZLENİYOR

Son Güncelleme :

23 Temmuz 2015 - 15:50

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU’NDA BOŞ ALANLAR MOBİL EKİPLE TEMİZLENİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü mobil temizlik ekibi çalışmalarını boş arsa ve boş binalarda yoğunlaştırdı. Ekip bu çalışmayla bölgede bulunan boş arsaları çöpten arındırarak görüntü kirliliğinin de büyük ölçüde önüne geçmiş oluyor.

‘Tertemiz Bir Dulkadiroğlu’ ve ‘Dulkadiroğlu’nda Çöp Sorun Olmayacak’ sloganlarıyla çevre ve temizlik konusunda Türkiye çapında ses getiren projeler ortaya koyan Dulkadiroğlu Belediyesi, mobil temizlik ekibiyle bölgesini karış karış temizlemeye devam ediyor. Özellikle boş arsa ve bina önlerinde çalışmalarını yoğunlaştıran Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarında bu alanlarda oluşan çöpü tamamen temizleyerek çevre kirliliğinin önüne geçmeyi hedefliyor.

Bu kapsamda çalışmalarını merkez ve kırsal mahallelerde yoğunlaştıran mobil temizlik ekibi, boş alanlardaki evsel atıkların yanı sıra kuru otları da temizleyerek görüntü kirliliğinin önüne geçiyor.

Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü her sokakta 3 çöp konteynırı olduğunu hatırlatarak vatandaşların da çevre temizliği konusunda duyarlı olması gerektiğini bildirdi. Tertemiz bir Dulkadiroğlu için gece gündüz çalışan ekiplere kolaylık sağlanması talebinde bulunan Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle boş alanlara çöp atılmaması konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını istedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.