DOLAR 32,3698 % 0.16
EURO 35,0493 % -0.16
GRAM ALTIN 2.324,87 % 0,19
ÇEYREK A. 3.801,16 % 0,19
BITCOIN 2.284.092 -0.679
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU TEMİZLİKTE KALİTESİNİ ORTAYA KOYUYOR

Son Güncelleme :

12 Temmuz 2016 - 13:03

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU TEMİZLİKTE KALİTESİNİ ORTAYA KOYUYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Temizlikte adeta devrim yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarında çalışmalarını yoğunlaştırırken, donanımını da mevsime uygun hale getirdi. Personele yazlık kıyafetlerini giydiren Dulkadiroğlu Belediyesi, temizlikteki hassas çalışmalarını ise tüm hızıyla sürdürüyor.

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarının gelmesiyle temizlik alanındaki çalışmalarını artırdı. Çöp toplama ve sokak temizliğinin yanı sıra boş alanlarda da temizlik yapan Dulkadiroğlu Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarının gelmesiyle mevsime uygun kıyafetleri giydi.

Temizlik konusunda bölgesinde çok özel çalışmalara imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarında bu farkını iyice hissettirdi. Yer altı çöp konteynırı, boş alanların düzenli temizliği ve mobil temizlik ekibinin yanı sıra bir çok yeni projeye daha imza atan Dulkadiroğlu Belediyesi, yaz aylarında tüm bu çalışmaların artırıldığını kaydetti.

101 mahallesine de eşit hizmet götüren Dulkadiroğlu Belediyesi, özellikle temizlik konusunda vatandaşına ayrıcalıklı davrandığını ortaya koyduğu tüm projelerinde gösterdi.

Belediye Başkanı Necati Okay’da temizlik konusundaki hassasiyetini her fırsatta dile getirerek ‘Tertemiz bir Dulkadiroğlu’ için ekiplerin gece gündüz çalıştığını kaydetti.

Özellikle yaz aylarının temizlik konusunda yoğun geçtiğinin altını çizen Başkan Okay, personelin donanımı ve ekipmanın da mevsime göre ayarlandığını belirtti. Başkan Okay, “Temizlik konusunda ne kadar hassas olduğumuzu ortaya koyduğumuz projeler yansıtmaktadır. Bu konuda her bölgemize aynı ayrıcalığı gösteriyoruz. Boş arazilerimizi dahi temizliyoruz. Personelimizin kıyafet donanımını da göze en hoş görünen tarzda yaptık. İnşallah yaz boyunca temizlik çalışmalarımız artarak devam edecek” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.