DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIR

Son Güncelleme :

14 Aralık 2016 - 6:49

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU KARLA MÜCADELE EKİPLERİ HAZIR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi, meteorolojinin kar uyarısı doğrultusunda kritik cadde ve sokakların açık tutulması için karla mücadele ekiplerini hazır tuttuğunu bildirdi.

Kahramanmaraş’ın metropol ilçesi Dulkadiroğlu Belediyesi, karın çileye dönüşmemesi için gerekli tedbirleri aldığını bildirdi. Bölgesinde bulunan cadde ve sokakların kardan temizlenmesi için özel bir ekip oluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, karın çileye dönüşmemesi için mücadele edeceğini açıkladı.

Karla mücadele için iş makinelerini hazır bulunduran Dulkadiroğlu Belediyesi, yeterli miktarda tuz stokunun da olduğunun altını çizdi. Konuyla ilgili açıklama yapan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, karla mücadele ekibinin 24 saat görev yapacağını dile getirdi. İlçe halkının mağdur olmaması için gereken tedbirleri aldıklarını aktaran Başkan Okay, bu konuda özellikle sürücülerin de tedbirli olmasını istedi. Araçlarında kar lastiği olmayan sürücülerin trafiğe çıkmaması gerektiğini aktaran Başkan Okay, ayrıca tüm araçların zincir bulundurmalarını da tavsiye etti. Başkan Okay, konuyla ilgili şunları söyledi: “Bölgemize yapılan kar uyarısı doğrultusunda Dulkadiroğlu Belediyesi olarak gerekli tedbirleri aldık. Karla mücadeleye uygun iş makinelerimizi ve deneyimli personelimizi karla mücadele ekiplerine dahil ettik. Ekibimiz ilçemizin özelikle kritik cadde ve sokakların açık tutulması için 24 saat esasına göre görev yapacak. Olası bir şiddetli kar yağışında vatandaşlarımızın ekiplerimize yardımcı olmasını diliyorum. Vatandaşlarınızın mağdur olmaması ve evlerine güvenle ulaşabilmeleri için biz çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda sürücülerin de duyarlı olmasını istiyoruz. Özellikle kar lastiği olmayan araçların trafiğe çıkmamasını istiyoruz. Onun yerine toplu taşıma araçlarını kullanalım. Zorunlu hallerde ise sürücülerimizin gerekli tedbirleri alarak trafiğe çıkmasını tavsiye ediyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.