DOLAR 32,3812 % 0.18
EURO 34,9905 % -0.25
GRAM ALTIN 2.326,33 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,54 % 0,25
BITCOIN 2.268.211 -1.258
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 17°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU İFTAR SOFRASI AKSU MAHALLESİNDE

Son Güncelleme :

25 Haziran 2015 - 10:30

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU İFTAR SOFRASI AKSU MAHALLESİNDE
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin mobil iftar sofrası Aksu mahallesinde vatandaşlara hizmet verdi. Başkan Okay’ın da katıldığı iftar programında mahalle sakinleri memnuniyetini dile getirdi.

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi’nin hazırladığı iftar programları tüm hızıyla devam ediyor. Dulkadiroğlu İlkokulu’na kurulan sabit çadırın yanı sıra mobil iftar sofraları oluşturan Dulkadiroğlu Belediyesi, farklı bölgelerde iftar çadırları kurarak vatandaşla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşıyor.

Aksu Mahallesi İlkokulu bahçesine kurulan mobil iftar alanında, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın yanı sıra; Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kahveci, Belediye Başkan Yardımcısı Sebük Tekin Alparslan, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Dualarla açılan orucun ardından sergilenen orta oyunu bölgede yaşayan çocukları adeta mest etti. Hacivat-Karagöz ve Nasrettin Hoca hikayelerinin sergilendiği oyunlar sonunda program ilahi dinletisinin ardından sona erdi.

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da bu gibi programların Ramazan ayı boyunca devam edeceğini kaydetti. Bereket ayı olan Ramazan’da vatandaşlarla iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden Başkan Okay, “İlçemizin değerli halkıyla böyle güzel ortamlarda bir araya gelmek bizleri son derece mutlu etmektedir. Bu güzel günlerin özel programlarla süslenerek renklendirilmesi de sosyal belediyeciliğin bir gerekliliğidir. Biz de her zaman olduğu gibi sosyal belediyecilik anlamında üzerimize düşeni fazlasıyla yerine getiriyoruz. Sabit iftar çadırımızın yanı sıra bu gibi mobil iftar sofralarımız ilçemizin çeşitli bölgelerinde vatandaşlarımızla buluşacak. Bizlerde bu buluşmalarda bulunarak vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz.”

Aksu mahallesi sakinleri de tüm eksikleri tamamlanan mahalleye yapılan hizmetlerden dolayı ayrıca teşekkür ederek iftar programından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

NST_2309 flas NST_2230 NST_2260

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.