DOLAR 32,5907 % 0.3
EURO 34,7809 % 0.01
GRAM ALTIN 2.490,77 % 0,25
ÇEYREK A. 4.072,42 % 0,25
BITCOIN 2.073.357 3.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ YENİ DÖNEM KURS KAYITLARINA BAŞLADI

Son Güncelleme :

10 Eylül 2022 - 18:49

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ YENİ DÖNEM KURS KAYITLARINA BAŞLADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, destekleme ve yetiştirme kursları yeni dönem kayıtlarının başladığını duyurdu. Gençlerin eğitimi için yoğun bir kurs programı hazırlayan gençlik merkezi, Kahramanmaraşlı gençleri bu imkandan faydalanmaya davet etti. Dulkadiroğlu Belediyesi’nin Kahramanmaraş’a kazandırdığı en büyük gençlik merkezi olma özelliği taşıyan Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, çeşitli eğitim ve kurs faaliyetlerini sürdürüyor. Yeni dönem destekleme ve yetiştirme kursları için kayıtların başladığını bildiren gençlik merkezi, alanında deneyimli öğretmen kadrosu, güncel kaynaklar, Türkiye geneli deneme sınavları, yönlendirme hizmetleri ve teknoloji sınıflarına ilginin yoğun olduğunu bildirdi. Kurs kayıtlarının gençlik merkezine bizzat başvuruyla yapılacağını bildiren gençlik merkezi, üniversiteye hazırlık kurslarının önemine dikkat çekti.

ÜNİVERSİTE SINAVINA DULKADİROĞLU GENÇLİK MERKEZİ’NDE HAZIRLANIN

Konuyla ilgili bilgiler veren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay da, gençlerin bu kurs imkanlarından en verimli şekilde istifade etmesi gerektiğini söyledi. Başkan Okay, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi: “Genç kardeşlerimizin eğitimine katkı sağlama adına çok çeşitli kurs organizasyonlarını Gençlik Merkezimiz düzenlemektedir. Gençlerimiz bu imkanlardan yararlanmak için gençlik merkezimize müracaat edebilirler. Özellikle üniversiteye hazırlanan gençlerimiz için bu kurslar çok önemlidir. Onların hayal ettikleri en iyi yerleri kazanabilmeleri adına gerekli kursları ortaya koyuyoruz.”

GELECEĞİN TEMİNATI GENÇLERİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gençlik merkezinin verimliliğine dikkat çeken Başkan Okay, şunları söyledi: “Bölgemize kazandırdığımız Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi, açıldığı günden bu yana gençlerimize çok verimli bir şekilde hizmet ediyor. Gençlerimizi geleceğimizin teminatı olarak görüyoruz. Onların özellikle eğitim alanında hak ettikleri konuma gelmeleri adına yoğun bir çaba harcıyoruz. Ayrıca gençlik merkezimizde gençlerimizin çeşitli kurs ve sosyal aktivitelerle de buluşmasını sağlıyoruz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.