DOLAR 32,3767 % 0.16
EURO 35,0559 % -0.16
GRAM ALTIN 2.325,03 % 0,20
ÇEYREK A. 3.801,43 % 0,20
BITCOIN 2.281.184 0.006
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU ÇEVRE KORUMA EKİPLERİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

01 Nisan 2023 - 14:20

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU ÇEVRE KORUMA EKİPLERİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Asrın felaketinin ardından çalışmalarını başlatan Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor.

Depremin ilk gününden bu yana hızlı bir şekilde koordine olarak faaliyetlerine başlayan Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, yoğun mesaisine devam ediyor. Cadde ve sokakların temiz kalması, vatandaşların salgın hastalıklardan korunması adına büyük çaba harcayan ekipler, özellikle çadır alanlarında çalışmalarını yoğunlaştırdı. Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, şunları ifade etti: “Deprem sonrasında hızlı bir şekilde bir araya gelen ve faaliyetlerine başlayan Çevre Koruma ve Kontrol ekiplerimiz, yoğun mesaisini sürdürüyor. Hem enkaz alanlarında, hem de çadır alanlarında gece gündüz çalışmaktadır. Çevre ve temizlik konusunda birçok çalışma ve projeye imza attık. Şu dönemde bu çalışmaların daha da önemli olduğunun altını çizmek istiyorum. Özellikle çadır kent ve konteyner kentler de ekiplerimiz gece gündüz çalışıyor. Bu süreçte vatandaşlarımızın huzuru, güveni ve mutluluğu için çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdüreceğiz.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.