DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU BELEDİYESİ DEREKÖY GÜREŞ SAHASI’NI YENİLEDİ

Son Güncelleme :

06 Haziran 2022 - 14:03

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU BELEDİYESİ DEREKÖY GÜREŞ SAHASI’NI YENİLEDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, milli güreşçilerin yetiştiği Dereköy Güreş Sahası’nın yenilendiğini bildirdi.

Milli güreşçilerinin de ter döktüğü Dereköy Güreş Sahası, Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ın talimatıyla modernize edildi. Seyyar tribünlerin yerine modern tribinler inşa edilen alanda, soyunma odaları, sağlık alanı, banyo ve tuvalet gibi kapalı alanlarda oluşturuldu. Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, burada kısa bir açıklama yaparak tesis ile ilgili şu bilgileri verdi: “Göreve geldiğimiz günden buyana Dereköy Güreş Sahası’nda Türkiye ve Dünya Şampiyonaları düzenliyoruz. Bu şampiyonalarda güreş sahasının yetersiz kaldığını gördük ve bu alanda çalışma yapmak için proje oluşturduk. Ancak pandemi süreci ile birlikte bu çalışmalarımıza ara vermiştik. Pandemi sonrasında çalışmalarımızı hızlandırarak tesisimizi tamamladık. İnşallah yeni yapılacak turnuvalarda bu güzel tesisi kullanacağız. Bu bölgemiz milli sporcular yetiştirmiş bir bölgedir. Ben tesisin sporcularımıza ve bölgemize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.