DOLAR 32,3313 % 0.01
EURO 35,0061 % -0.23
GRAM ALTIN 2.321,86 % 0,06
ÇEYREK A. 3.796,24 % 0,06
BITCOIN 2.294.770 2.388
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 11°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU BELEDİYE PERSONELİ’NDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK

Son Güncelleme :

27 Ağustos 2015 - 7:16

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU BELEDİYE PERSONELİ’NDEN KAN BAĞIŞINA DESTEK
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Merkez İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi önüne kurulan kan bağış istasyonuna belediye personeli yoğun ilgi gösterdi. Başkan Okay, personelin gösterdiği bu anlamlı ilgiden duyduğu memnuniyeti  dile getirdi.

Kızılay Kahramanmaraş Kan Merkezi’nin Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi önüne kurduğu kan bağış standına belediye çalışanları yoğun ilgi göstererek bu anlamlı bağışa destek oldu. Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’da kan bağışında bulunan personelleri ziyaret ederek bu duyarlılığa teşekkür etti. Kan bağışı konusunda her Türk vatandaşının daha duyarlı olması gerektiğini anlatan Başkan Okay, bir gün o kana her kesin ihtiyaç duyacağını düşünmesi gerektiğini anlattı.
Kan bağışında bulanan personeli ziyaret eden ve Kan Merkezi yetkilileriyle sohbet eden Başkan Okay, konuyla ilgili düşüncelerini şu şekilde dile getirdi:

“Sağlıklı olan her insanın kan bağışı yapmasını bekliyorum. Belediye personeline bu konuda duyuru yaptık.  Bu olabilecek kötü durumlar için bir tedbirdir. İyi günümüzde kan bağışında bulursak, zor günümüzde Kızılay bizi sağlığımıza kavuşturur düşüncesini unutmamalıyız . Burada görev yapan arkadaşlarımıza yardımcı olarak kan bağışında bulunuyoruz. Ben özellikle ilçemizin ve şehrimizin bu konuda daha hassas olmasını diliyorum. Kan bağışının önemini hem iyi anlamalıyız hem de iyi bir şekilde anlatmalıyız.”

Başkan Okay’ın konuşmasının ardından belediye personeli kan bağışında bulundu.

Kızılay Kahramanmaraş Kan Merkezi Müdürü Okan Erdoğan’da Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’ı makamına çıkarak ziyaret etti. Erdoğan, kan bağışı konusunda gerekli hassasiyeti gösteren Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay’a ve belediye personeline ayrıca teşekkür etti.

NST_1968 NST_1987 NST_2006 NST_2013

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.