DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.115.183 3.674
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DULKADİROĞLU BELEDİYE PERSONELİ PAİNTBALL’DA BULUŞTU

Son Güncelleme :

29 Aralık 2015 - 9:40

/ kez okundu.
DULKADİROĞLU BELEDİYE PERSONELİ PAİNTBALL’DA BULUŞTU
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Dulkadiroğlu Belediyesi’nin personel içi sosyal etkinlikler kapsamında düzenlediği Paintball maçında, birim müdürleri ile personelleri karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen mücadeleyi personel 4-3 kazandı.

Kahramanmaraş Merkez Metropol İlçe Dulkadiroğlu Belediyesi, çalışanlarına yönelik düzenlediği etkinliklere bir yenisini daha ekledi. Yoğun iş temposundan uzaklaşarak stres atmak amacıyla gerçekleştirilen Paintball turnuvasında, birim müdürleri ve personel karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen karşılaşmayı personel 4-3 kazandı.
Maraş Vip Paintball sahasında oynanan karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Murat Akkurt, etkinliğin personelin sosyal faaliyetlerine katkı sağladığını ifade etti.
Basın Yayın Müdürlüğü olarak bu gibi etkinlikleri yapmaya devam edeceklerini kaydeden Akkurt, sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Dulkadiroğlu Belediyesi olarak yoğun bir iş temposuna sahibiz. Vatandaşımızın en iyi hizmeti alabilmesi için personelimiz yeri geldiği zaman 24 saat çalışmaktadır. Bu tempoyu sürekli kontrol eden belediye başkanımız sürekli çalışanlarımızla iç içedir. Bunun haricinde personelin stresini atması, yoğun iş temposundan bir nebze de olsun uzaklaşması amacıyla böyle bir etkinliği uygun gördük. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de personelimizle sık sık bir araya gelmeye devam edeceğiz. Özellikle birim müdürleriyle personelin bu güzel karşılaşmada mücadele etmesini öngördük. Daha kaliteli hizmet için kendi içimizdeki rekabetten uzaklaşarak birliğimizi ve dirliğimizi güçlendirdik. Mesai arkadaşlarımızın performansını artırıcı etkinliklerimiz yıl boyu devam edecek.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.