DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Düğün Evi Cenaze Evi Olmasın

Son Güncelleme :

03 Eylül 2018 - 7:20

/ kez okundu.
Düğün Evi Cenaze Evi Olmasın
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Türkoğlu İlçe Kaymakamlığı ve Türkoğlu Belediyesi işbirliğinde düzenlenen ‘Mutluluğunuz Kim Vurduya Gitmesin, Düğün Evi Cenaze Evi Olmasın’ adlı proje kapsamında, ilçe Jandarma komutanlığı ekipleri ve Türkoğlu Belediyesi personelleri ilçedeki düğünleri ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, düğünlerde silahla ateş edilmesine ‘dur’ demek için düğün sahiplerine uyarılarda bulunurken, Belediye ekipleri ise düğünlerde uyarıcı pankartlar ve broşürler dağıttı.

Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş; Amacımız; ‘En güzel gününüz acıya dönmesin, yuvalar sönmesin. Yaz mevsiminin gelmesiyle artması muhtemel düğün, nişan gibi kutlamalarda silah atılması tehlikeye düşürülmesi, maganda kurşunu ile ölüm olaylarının artması, Vatandaşlarımızın bilinçlenmesi ve farkındalık oluşturmak projemizin temel hedefidir.

 Projemiz ile vatandaşlarımızın en mutlu günlerini huzur ve güven içerisinde geçirmelerini sağlamayı amaçlıyoruz”

Sevincimizi havaya ateş ederek değil, örf adetimiz olan halaylar çekerek kutlayalım, dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.