DOLAR 32,5500 % 0.09
EURO 34,9160 % 0.67
GRAM ALTIN 2.433,87 % 0,04
ÇEYREK A. 3.979,37 % 0,04
BITCOIN 66.747,11 0.194
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 24°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DP Genel Başkanı Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

19 Ekim 2015 - 8:16

/ kez okundu.
DP Genel Başkanı Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Türkiye’ye gelen Suriyeli sayısının 2 milyona ulaştığını belirterek, “Kimin girip çıktığını bilemezsen ülkemizi terörle karşı karşıya getirirsin” dedi.

Uysal, partisi tarafından Kahramanmaraş’ta Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte iktidar ve muhalefeti eleştirdi.

13 yıllık AK Parti iktidarının ülkeyi düzgün yönetemediğini iddia eden Uysal, şunları kaydetti:

“Nereden geldiğimiz ve nereye gideceğimizi biliyoruz. Dün Adnan Menderes’in Demirel’in, Özal’ın vazifesi neyse bizim de vazifemiz odur. Bu bayrağı ayakta tutmaktır. Hep millet dedik Anadolu’nun her köşesinde sözü millete vermek için buradayız. Türkiye’nin baştaekonomi olmak üzere birçok sorunu varken bir kişinin ihtirası ile uğraşıyoruz. Demokrasi bir sorumluluk rejimidir. Bu bu sistemle demokrasinin yürümesi mümkün değildir”

Türkiye’ye gelen Suriyeli sayısının 2 milyona ulaştığını hatırlatan Uysal, “Biz bu kardeşlerimizden şikayetçi değiliz. Ama kimin girip çıktığını bilemezsen ülkemizi terörle karşı karşıya getirirsin. Dün CHP’nin yanlışları vardı bugün de bu gelenlerin yanlışları vardır. Biz DP olarak herkes için demokrasi herkes için adalet diyoruz. Bu iktidarTürkiye’nin tüm kaynaklarını 13 yılda tüketmiştir. Yapılan yanlışlardan acilen dönülmelidir. Türkiye kendi sorunlarını kendi çözmelidir” şeklinde konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.