DOLAR 32,5889 % 0.35
EURO 34,7978 % 0.17
GRAM ALTIN 2.499,76 % 0,61
ÇEYREK A. 4.087,10 % 0,61
BITCOIN 2.112.218 4.904
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 21°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DOSTLUK GRUBU EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Son Güncelleme :

25 Kasım 2015 - 14:58

/ kez okundu.
DOSTLUK GRUBU EMEKLİ ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

İlimizde ‘’Maksat İyilik Olsun’’parolasıyla kurulan K.Maraş Dostluk Grubu 24 Kasım Öğretmenler günü münasebetiyle Ömrünü eğitime adamış Öğretmenlere ve Emekli öğretmenlere özel proğram düzenledi.Katılımcı Öğretmenlerimiz Dostluk Grubuna ve Öğrencilerine bu anlamlı hatırlamadan ve buluşmadan dolayı çok teşekkür ettiler.

Kahramanmaraş’ın nezih mekanlarından olan Osmanlı sofrasında Dostluk Grubu Yönetim Kurulu Üyeleri ve Öğretmenler zaman zaman duygusal zaman ise neşe dolu anlar ile hatıralarında canlandığı unutulmaz bir akşam yaşadılar.

‘’Biz Dostluk Grubu olarak bu yıl öğretmenler günümüzde bizlerde emeği olan ve ömürlerini eğitime adayan emekli öğretmenlerimizle bu anlamlı günde birlikte olmak istedik ve öğretmenlerimizi davet ettik,bizleri kırmayarak davetimize teşrif ettiler kendilerine çok teşekkür ediyoruz ,bu anlamlı günlerini kutluyoruz.Vefat eden öğretmenlerimizi rahmetle anıyor,hayatta olanlara ise uzun ömürler diliyoruz’’diyen K.Maraş Dostluk Grubu Başkanı Abdurrahman Akbaba şunları söyledi’’İlimizde sadece ‘’Maksat iyilik olsun’’ düsturu ile geçtiğimiz yıl Kasım ayında Veli Karalar ve Adem Çetinkaya kardeşlerimizle birlikte kurduğumuz Grubumuz Yardım hareketiyle toplumda kabul görmüş bugün hemşehrilerimizin destekleri ve Yönetim Kurulu Üyelerimizin gayretleri ve fedakarlıkları ile büyüyerek yoluna devam etmektedir’’diyen Akbaba sözlerini şöyle sürdürdü’’Burada gördüğünüz fedakar dostlarımızla Bize ulaştırılan Eğitimden,Sağlığa her türlü yardımları en ücra köylere kadar  ulaştırıyor,İlimizdeki sosyal ve kültürel etkinliklere her türlü desteği ve katılımı sağlıyoruz,Bu hizmetleri yaparken çok büyük katkıları olan Başkanlarımız Veli Karalar beyefendi,Ayşegül Dilbirliği ve Begüm Uçar hanfendilere ve yönetim kurulu üyelerimize çok teşekkür ediyorum’’dedi.

Öğretmenlerimiz adına konuşan Emektar Öğretmenlerimizden Mustafa Okumuş Sevgi Üzerine konuşmasını yaparken,Abdulhakim Eren Kahramanmaraş ve Eğitim üzererine değerlendirmede bulunurken,Cevdet Alperen ise Eğitimde insan faktörünün öneminden,Mehmet Leblebici ise geçmiş ve günümüzle karşılaştırmalarda bulundu.

Genç kuşak öğretmenlerimizden Kahramanmaraş Lisesi Müdiresi Mehtap Süt ise Gelecekten umutlu olduğunu herkesin de aynı umudu taşıması gerektiğini ifade etti.

Proğram gecenin ilerleyen saatlerinde Yapılan konuşmaların ardından Dostluk Grubu Yöneticilerinin Öğretmenlere çiçek takdimi ile sona erdi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.