DOLAR 32,5947 % 0.33
EURO 34,8187 % 0.19
GRAM ALTIN 2.500,82 % 0,66
ÇEYREK A. 4.088,83 % 0,66
BITCOIN 2.121.240 2.416
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 15°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Doğru Cevap Koleji’nde Okula Kabul Sınavı Yapılacak

Son Güncelleme :

05 Mart 2020 - 11:08

/ kez okundu.
Doğru Cevap Koleji’nde Okula Kabul Sınavı Yapılacak
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Doğru Cevap Koleji’nde Okula Kabul Sınavı Yapılacak

Kahramanmaraş Doğru Cevap Koleji, 7 Mart Cumartesi günü Okula Kabul sınavı yapacak.

Kahramanmaraş Doğru Cevap Koleji yöneticiler basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Kahramanmaraş Doğru Cevap Koleji, 7 Mart Cumartesi günü Fen ve Anadolu Lisesi 8-9-10 ve 11. sınıflar için okula kabul sınavı yapacak. Sınav sonucuna göre öğrenciler eğitim bursu ile ödüllendirilecek.

“KAHRAMANMARAŞ’I ÖNEMSİYORUZ”

Doğru Cevap Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Üyesi Mahmut Demirelli yaptığı açıklamada; “Kahramanmaraş Doğru Cevap Koleji’ni önemsiyoruz. Gerek kurucularımızla gerekse eğitim kadromuzla dolu dolu bir okul olduğunu görüyoruz. Gidip geldiğimiz de ziyaret ettiğimizde buna şahit oluyoruz. Açıldığı ilk yılda Kahramanmaraş birincisi Türkiye 26’ncısı çıkararak aslında akademik anlamda bunu kanıtlamış oldu” dedi.

“MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞOLSUN”

Doğru Cevap Koleji Eğitim Kurumları Kurucusu Muharrem Erantepli basın mensuplarıyla gerçekleşen sohbet toplantısında yaptığı açıklamada, “Doğru Cevap ailesi adına hepinize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Malum ülke olarak çok önemli günlerden geçiyoruz. Yüce rabbim devletimizi, milletimizi, ümmetimizi korusun inşallah bu vesileyle vatan için bayrak için gözünü kırpmadan kendini feda eden şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun.

“BİLGİ BİRİKİMİMİZİ MEMLEKETİN ÇOCUKLARINA SUNUYORUZ”

45 yıllık meslek hayatımın son 20 yılı özel öğretimde geçirdim. Vakıf dersaneciliğini başlattım. Kahramanmaraş’ta 1999’lu yıllarda büyük dershaneyi devraldık. 2001 yılında eksen dersanesini kurduk ve ardından uzun yıllar eksen dersanesinde eğitim verdim. Yargı KPSS, İhtiyaç KPSS, Hayat Akademi KPSS, dil kursları gibi çeşitli kurslarda uzun süre kahraman şehrimizin kahraman gençlerine hizmet ettik. Allah nasip eyledi şimdi de Doğru Cevap’ta hizmete devam ediyoruz. Bilgi birikimimizi, bu memleketin çocuklarına sunmaya çalışıyoruz. Allah mahcup eylemesin. Eğitim sevda işidir. Eğitim dava işidir. Eğitim gönül işidir. Velhasıl eğitim bizim işimizdir. Biz eğitimciyiz, bizim ürünümüzü; yetiştirdiğimiz, eğitim verdiğimiz, üniversite kazandırdığımız öğrencilerimizdir. Eğitim, öğretim sadece para kazanmak için yapılacak iş değildir. Milli Eğitim Bakanlığımızın Yetkilileriyle eğitim sadece para kazanma odaklı düşünmelere karşı bu konuda yasal düzenleme hazırlığında olduğunu takip ediyoruz. Kısaca diyoruz ki eğitim eğitimcilerin işidir. Doğru Cevap koleji ailesi olarak ikinci yılımızı tamamlamak üzeriyiz. Allah’a şükür bize emanet edilen gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye gayret ediyoruz.

ORTAOKUL MÜJDESİ

2019 ÖSYM sonuçlarını kamuoyu ile paylaşmıştık. 2020 ÖSYM sonuçlarını da kısmet olursa temmuz ayı içerisinde Sizler aracılığıyla kamuoyuyla paylaşacağız. Bir taraftan mevcut öğrencilerimize en mükemmel bir şekilde hizmet vermeye çalışırken, diğer taraftan da geleceği planlıyoruz. Anadolu Fen Lisesi yanında Ortaokul açmayı planlıyoruz. Daha ileriki yıllarda ise İlkokul ve Anaokul açmayı düşünüyoruz. Doğru Cevap koleji sürekli büyüyor, gelişiyor. 2020-2021 Eğitim öğretim yılında İlkokul, Anaokul şekilinde kolej konseptine dönüşmeyi planlıyoruz. Biliyoruz ki bunların hepsi nasip meselesi. Doğru Cevap Koleji ailesi olarak, ekip olarak gerçekten muhteşem bir kadroya sahipiz. Uzun yıllar eğitim yöneticiliği yaptım. Zaman zaman çok popüler öğretmen arkadaşlarla birlikte oldum. Bu sene içinde bulunduğum öğretmen kadrosu hem tek tek alanında en iyi öğretmenlerden müteşekkir. Hem de ekip ruhu içerisinde muhteşem bir kadroya sahibiz.

“2020-2021 KAYITLARIMIZA BAŞLAYACAĞIZ”

Bu hafta sonu 7 Mart Cuma günü 9’uncu 10’uncu 11’inci sınıflara yönelik okula kabul sınavı yapacağız 13 Mart’ta da sınav sonuçlarını açıklayacağız. Müteakiben 2020-2021 Öğretim dönemi kayıtlarımıza başlayacağız. Erken kayıt kampanyamız 30 Nisan 2020 Tarihine kadar devam edecek” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.