DOLAR 32,5768 % 0.09
EURO 34,9532 % 0.31
GRAM ALTIN 2.425,34 % 0,09
ÇEYREK A. 3.965,43 % 0,09
BITCOIN 64.322,34 -3.071
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 19°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Doğan’dan Birlik Çağrısı

Son Güncelleme :

01 Nisan 2015 - 14:46

/ kez okundu.
Doğan’dan Birlik Çağrısı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Doğan, yapmış olduğu açıklamasında; “ Dün öğle saatlerinde başlayan hain bir saldırı ile Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim KİRAZ, DHKP- C üyesi 2 terörist tarafından rehin alınmış, emniyet güçlerimizin bütün çabalarına rağmen ne yazık ki akşam saatlerinde teröristlerce vurularak şehit olmuştur. Bu hain saldırıyı gerçekleştiren 2 terörist ise emniyet güçlerimizin başarılı operasyonu sonucu ölü olarak ele geçirilmiştir. Öncelikle milletimizin ve şehit savcımızın çok kıymetli ailesinin başı sağolsun. Rabbime, bu aziz milletin böylesine büyük acıları bir daha yaşamaması için dua ediyorum.” Dedi.
Karşılığını Misliyle Alacaklar
Ülkenin zorlu süreçlerden geçtiğine değinen Av. Doğan konuşmasını şöyle sürdürdü; “Ülkemizin ve bu ülkenin kahraman evlatlarının nasıl bir süreçten geçtiğini bu saldırı ile birlikte bir kez daha gördük.  Ne yazık ki Türkiye’nin gelişmesini, rahata kavuşmasını istemeyenler bu ülke için büyük bir azimle, cesaretle, her türlü zorluğa göğüs gererek görevini yapan, adalet dağıtmaya çalışan güzel insanlarını hedef almaya devam etmektedir. Ancak unuttukları bir şey var ki; bu ülkenin kahraman evladı tükenmeyecektir. Bu ve bunun gibi yapılan hain saldırılar hukuk devleti anlayışı içerisinde karşılığını misliyle alacaktır.  Türkiye dün olduğundan çok daha farklı, çok daha güçlü, çok daha birlik ve beraberlik içinde yaşayan bir ülkedir artık. Bu hain saldırılar, ülkenin şerefli insanlarına sıkılan bu kurşunlar bizim birlik ve beraberliğimizi eksiltmeyecek aksine bizi daha da güçlendirecek, bizi birbirimize daha da yakınlaştıracaktır. Gün hep birlikte Türkiye’mize karşı oynanan oyunlara, devlet içinde devlet olma gayesi güdenlere karşı beraberce hareket etme günüdür. Bir kez daha milletimizin başı sağolsun.”

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.