DOLAR 32,3256 % 0.22
EURO 35,1131 % -0.07
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.305.512 1.775
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DİLİPAK’TAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI

Son Güncelleme :

09 Ocak 2016 - 14:05

/ kez okundu.
DİLİPAK’TAN ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Küreselleşsen dünyada İletişim teknolojilerinin hızla gelişmektedir. Bundan dolayı çağımızda yazılı ve görsel medyanın önemi çok büyük önem arz ermektedir.

Ülkemizde, 10 Ocak 1961 tarihinde yürürlüğe giren 212 sayılı yasa ile gazetecilerin sorunlarına, çözüm bulunmak istenmiştir. Bu yasanın önemini kamuoyuna da maletmek isteyen gazetecilerimiz, her 10 Ocak’ı “Çalışan Gazeteciler Günü” olarak kutlamaktadırlar.

Yerel ve ulusal medyada toplumun aynası ve hafızası olma misyonuyla, gece-gündüz demeden her türlü zorlukları aşarak, baskılara ve tehditlere boyun eğmeden vatanımızın birliği ve beraberliği için en ücra yerlerdeki olayları ülke gündemine taşıyan, Ülkemizin kalkınmasında ve muasır medeniyet düzeyine erişmesi için milletimizi tarafsız ve doğru haberle bilgilendiren, hayatın her alanına ayna tutan basınımızın fedakar ve cefakar mensuplarıdır.

Bu duygularla, kısa zaman önce hakkın rahmetine kavuşan Basınımızın usta kalemi Hasan Karakaya başta olmak üzere, vefat eden gazetecileri rahmetle yad eder, Bütün Medya çalışanlarının “Çalışan Gazeteciler gününü” en kalbi duygularla kutlarım.

MEHMET UĞUR DİLİPAK

AK PARTİ KAHRMANMARAŞ MİLLETVEKİLİ

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.