DOLAR 32,3273 % 0.22
EURO 35,1092 % -0.13
GRAM ALTIN 2.308,42 % 1,36
ÇEYREK A. 3.774,26 % 1,36
BITCOIN 2.288.335 2.61
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 13°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Devletin, Şehidin Ailesiyle İlgilenmediği İddiası

Son Güncelleme :

26 Ocak 2015 - 13:44

/ kez okundu.
Devletin, Şehidin Ailesiyle İlgilenmediği İddiası
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde, 20 Mart 2014’te rutin yol kontrolü sırasında güvenlik güçlerine ateş açılması sonucu  şehit olan Jandarma Astsubay Adil Kozanoğlu’nun babası Duran Kozanoğlu, “devletin kendileriyle ilgilenmediği” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

Kozanoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçtiğimiz günlerde Niğde’den aradığını söyleyen bir kadının, oğlunun şehit olduğu olay ve hazırlanan iddianameyle ilgili soru sorduğunu belirtti.

Kadının sorularını, mahkemeyle ilgili olduğunu düşünerek cevaplandırdığını ifade eden Kozanoğlu,

“Bana, ‘ avukat tuttunuz mu’ diye sordu ben de gönüllü avukat yapmak isteyenlerin olduğunu belirttim. Konuşmamamızın hepsi bu yönde. Birkaç gün sonra bazı basın yayın organlarında ‘devlet bize bakmıyor’ şeklinde söylemediğim şeyler yazıldı. Çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor. Devlet yetkilileri her zaman yanımızda oldu, çıkan habere anlam veremedim” diye konuştu.

Kozanoğlu, ayda birkaç kez görüştüğü mülki amirlerin kendilerine her konuda yardımcı olduklarını dile getirdi.

Herhangi bir ihtiyaçları olduğunda devletin kapısını rahatlıkla çaldıklarını anlatan Kozanoğlu, “Şimdiye kadar bir sıkıntı yaşamadık. Herkes hatırımızı sayıyor, kimseyle sorunumuz yok. Önemli olan birlik beraberliğimiz,  Allah devletimize zeval vermesin. Devlet olmazsa millet olmaz, millet olmazsa devlet olmaz” ifadelerini kullandı.

Kozanoğlu, kendisini arayan kişi hakkında suç duyurusunda bulunacağını sözlerine ekledi.

Niğde’nin Ulukışla ilçesinde 20 Mart’ta, uygulama yapan güvenlik güçlerine ateş açarak Jandarma Astsubay Adil Kozanoğlu ve polis memuru Adem Çoban’ı şehit eden, kamyonunugasp ettikleri bir kişiyi de öldüren yabancı uyruklu 3 terörist tutuklanmıştı. – Kahramanmaraş

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.