DOLAR 32,5163 % -0.1
EURO 34,7959 % -0.22
GRAM ALTIN 2.440,50 % 0,43
ÇEYREK A. 3.990,22 % 0,43
BITCOIN 65.160,01 -2.487
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 28°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Devlet herkesin devleti olmalı

Son Güncelleme :

20 Ekim 2015 - 9:07

/ kez okundu.
Devlet herkesin devleti olmalı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AN’KARA

Devlet herkesin devleti olmalı

Teorik olarak da öyle düşünülüyordur ancak pratikte uygulanması öyle görünmüyor her şeyden önce insana değer verilmiyor.

Ölüye verdiğimiz değer kadar diriye de değer versek ve devletin sistemi herkese ve olaylara eşit baksa bu kadar canımızdan can gitmez. Devlette hesap verme mevzuatı gelişmediği için ölen öldüğüyle kalıyor Ankara’daki saldırıda elbette’ki güvenlik zafiyeti vardır.

Acaba mitinge katılanlar nasıl bir güvenlik süzgecinden geçirilerek alana alındı. Süzgeçten geçmedilerse daha da vahim hükümete ait partinin yaptığı miting toplantı veya gösteride ne kadar önlem alınıyorsa burada da alındımı?

Yoksa! Aman banane bizim bunlarla ne işimiz var ne halleri varsa görsünler diye umursanmadımı? Devletin insana verdiği değer ve saygı çerçevesinde olduğunu göstermesi bakımından da bir sınav verecek .

Olayda kabahati bulunan mülki amirlerin istifaları istenecek yada hesaba davet edilerek görevden alınacaklarmı? Bu mekanizma çalışma ise Türkiye de sosyal adaleti saglayamazmı .Orada toplananlar kim olursa olsun. Legal bir toplantı ve adı barış .

En çok ihtiyacımız olan şey.Devlet burada güvenlik önlemini standart bir şekilde almalıydı.Mit başkanı,İl ilçe emniyet müdüründen içişleri bakanına kadar herkes hesabını vermelidir sorumludur vede her can önemlidir ve yitirilmemelidir.

 

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.