DOLAR 32,3160 % 0.19
EURO 35,1570 % 0.05
GRAM ALTIN 2.282,79 % 0,23
ÇEYREK A. 3.732,37 % 0,23
BITCOIN 2.284.747 1.007
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Depremzedeler Afetlere Karşı Bilinçlendiriliyor

Son Güncelleme :

29 Mayıs 2023 - 15:25

/ kez okundu.
Depremzedeler Afetlere Karşı Bilinçlendiriliyor
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Büyükşehir Belediyesi, depremzedeleri afetlere karşı bilinçlendirilmek için geçici barınma merkezlerinde eğitim seminerleri ve tatbikatlar düzenliyor.

Şehrin tekrar ayağa kaldırılması noktasında tüm alanlarda çalışmalarını kesintisiz sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, depremzedelere yönelik faaliyetlerine de devam ediyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı’nca şehir genelinde geçici konaklama merkezlerinde depremzedelerin afetlere karşı bilinçlendirilmesi noktasında eğitim seminerleri ve tatbikatlar düzenleniyor. Uzman ekipler tarafından verilen eğitimlerle vatandaşlar özellikle yangın ve depremlere karşı bilinçlendiriliyor. Ayrıca, meydana gelebilecek olası yangınlara müdahale için geçici barınma merkezlerine yangın söndürme cihazı desteğinde bulunuluyor. İtfaiye Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, vatandaşların afetlere karşı bilinçlendirilmesi noktasında eğitim seminerlerinin şehir genelinde kesintisiz devam ettiği belirtildi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.