Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Ana Sayfa Genel, İlçe Haberleri, Manşet 16 Mart 2023 23 Görüntüleme

Depremzede Vatandaşlar Afşin’de Kurulan Konteynerlere Yerleştiriliyor

Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesinde Suffa Vakfı, Liman Ayık Yaşam Derneği ve Çekmeköy Belediyesi’nin kurmuş olduğu konteynerlere depremzede vatandaşlar yerleştirilmeye başlandı.
AFAD koordinasyonu ile yapımı tamamlanan ve öncelik sırasına göre yerleştirilen depremzedeleri ziyaret eden Afşin Belediye Başkanı Sn. Mehmet Fatih Güven: “Alnımızın akıyla çıktığımız bu korkunç felaketin yaralarını sarmak ve halkımıza hizmet etmek bizim çocuklarımıza borcumuzdur. Başta Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere bu zorlu süreçte halkımızın her zaman yanında olan ve bu sınavdan muvaffakiyetle çıkan AFAD’a, Çekmeköy Belediyesi’ne Suffa Vakfı’na, Liman Ayık Yaşam Derneği’ne ve emek veren tüm gönüllülerimize karşı şükran doluyum. Yüce Allah’ın izniyle daha güzel yarınlar için daha güzel bir Afşin kuracağız.” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Kahramanmaraş Web Tasarım | Proturk.Net Kahramanmaraş Beyaz Eşya Servisi Kahramanmaraş Buzdolabı Servisi Kahramanmaraş Çamaşır Makinesi Servisi Kahramanmaraş Bulaşık Makinesi Servisi Kahramanmaraş Klima Servisi Kahramanmaraş Kombi Servisi Kahramanmaraş Petek Temizleme