DOLAR 32,3325 % 0.24
EURO 35,0742 % -0.18
GRAM ALTIN 2.279,66 % 0,09
ÇEYREK A. 3.727,24 % 0,09
BITCOIN 2.298.870 1.845
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Deprem Sürecinde Sağlık Çalışanlarımız Büyük Fedakârlık Gösterdi

Son Güncelleme :

13 Mayıs 2023 - 11:07

/ kez okundu.
Deprem Sürecinde Sağlık Çalışanlarımız Büyük Fedakârlık Gösterdi
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Hemşireler Haftası dolayısıyla KSÜ’de düzenlenen programa katılan Başkan Güngör, “Özellikle pandemi ve deprem sürecinde sağlık çalışanlarımız çok büyük fedakârlık gösterdi. Tüm sağlıkçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Hemşireler Haftası dolayısıyla Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi’nde düzenlenen programa katıldı. KSÜ Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek ve akademisyenlerin de yer aldığı programda, 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybeden sağlık çalışanları da rahmet ve minnetle yâd edildi.

Sağlık Çalışanlarımıza Teşekkür Ediyoruz

Programda konuşan Başkan Hayrettin Güngör, “6 Şubat’ta ülke olarak çok büyük bir afetle karşı karşıya kaldık. Kayıplarımız var, üzüntülüyüz. Depremde hayatını kaybeden tüm kardeşlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Özellikle pandemi ve deprem sürecinde sağlık çalışanlarımız çok büyük fedakârlık gösterdi. Tüm sağlıkçılarımıza canı gönülden teşekkür ediyoruz. Geldiğimiz süreçte devlet millet el ele yaralarımızı sarmaya, şehirlerimizi yeniden imar etmeye çalışıyoruz. Rabbim yardımcımız olsun, birlik beraberliğimizi daim eylesin” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.