DOLAR 32,7807 % 0.64
EURO 35,5094 % 0.33
GRAM ALTIN 2.524,31 % 1,60
ÇEYREK A. 4.127,24 % 1,60
BITCOIN 2.005.252 -1.081
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Demokrasiye Ay yıldızlı Destek

Son Güncelleme :

26 Temmuz 2016 - 6:41

/ kez okundu.
Demokrasiye Ay yıldızlı Destek
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ta özel sağlık hizmeti veren Özel Sular Vatan Hastanesi çalışanları ülkemizde yaşanan demokrasiye darbe girişimine karşın ay yıldızlı formalarla Çalışarak demokrasi desteğine vurgu yaptılar.
Özel Sular Vatan Hastanesi Müdürü Okan Yiğit yaptığı açıklamada Ülkenin demokrasisinin korunması için ve siyasi istikrarının korunup sağlanması için vatan hastanesi olarak tepkimizi Sayın cumhurbaşkanımızın siyasi direnci devam edene kadar bütün personellerimizin Ayyıldızlı tişörtlerle çalıştırma kararı aldık.
Cumhurbaşkanımız sokaklardan çekilin diyene kadar sürecek
Yiğit, vatan hastanesi olarak milli iradenin, demokrasinin, her zaman koşulsuz şartsız yanındayız. Yaşanan bu süreç bütün Türk milleti gibi bizleride derinden üzmüştür. Bu olayda Hayatını kaybeden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diler, Yakınlarına sabır ve yaralılara da acil şifalar diliyoruz Ve Bu uygulamanın, Sayın Cumhurbaşkanımız RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN sokaklardan çekilin diyene kadar süreceğini söyledi.

5

3

24

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.