DOLAR 32,3245 % 0.21
EURO 35,1555 % 0.02
GRAM ALTIN 2.300,19 % 0,99
ÇEYREK A. 3.760,81 % 0,99
BITCOIN 2.288.589 -0.332
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DEMİRCİLER ÇARŞISI’NDA DEMİR DÖVDÜLER

Son Güncelleme :

11 Ağustos 2017 - 11:38

/ kez okundu.
DEMİRCİLER ÇARŞISI’NDA DEMİR DÖVDÜLER
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya, bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere geldiği Kahramanmaraş’ta esnafları da ziyaret ederek demir dövdü.

Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, beraberinde Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, AK Parti İl Başkanı Ahmet Özdemir ve diğer ilgililerle birlikte restorasyon çalışmaları Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan Tarihi Demirciler Çarşısını gezdi.

Tarihi Demirciler Çarşısı hakkında Başkan Erkoç’tan bilgiler alan Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Burada esnafları tek tek dolaşarak hasbihal eden Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Kaya, aynı zamanda Başkan Erkoç’la birlikte demir dövdü.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.