DOLAR 32,5759 % 0.1
EURO 35,0353 % 0.52
GRAM ALTIN 2.435,25 % 0,50
ÇEYREK A. 3.981,63 % 0,50
BITCOIN 64.092,56 -3.828
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 25°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Debgici’den Ramazan Bayramı mesajı!

Son Güncelleme :

07 Haziran 2019 - 7:23

/ kez okundu.
Debgici’den Ramazan Bayramı mesajı!
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, Parti binasında düzenlenen bayramlaşma töreninde vatandaşlara bayramlaştı.

Bayramlaşma sonrası açıklama yapan Debgici: “Bir üç ayların ve Ramazan ayının sonuna daha geldik. Bizi bu mübarek güne kavuşturan rabbimize hamdüsenalar olsun. Ramazanın paylaşmasını, birlikteliğini hep beraber yaşadık. Bir ay boyunca herkes iftarlara gitti, sahurlarda bir araya geldiler. Paylaştık, paylaştıkça da çoğaldı elhamdülillah. Bugün parti binamızda Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mahir Ünal ve tüm Milletvekillerimizle birlikte teşkilatlarımızla birlikte bayramlaşıyoruz. Ramazan Bayramının Kahramanmaraş’ımıza, Türkiye’mize mübarek olsun. İnşallah Ramazan ayında ve Bayramda yapılan dualar, akan gözyaşlarının ve akan kanların durmasına vesile olmasını diliyorum. Tüm İslam âleminin ve insanlığın bayramını tebrik ediyorum. Rabbimden huzur ve barış niyaz ediyorum. Rabbimden mazlumların, mağdurların gözyaşlarının silinmesini temenni ediyorum. İnşallah Cumhurbaşkanımızın liderliğinde bizlerde hizmetkâr olarak bu millete, ümmete hizmet etmeye devam edeceğiz. Bir kez daha tüm İslam Âleminin ve hemşerilerimin bayramını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.