DOLAR 32,5254 % -0.06
EURO 34,9835 % 0.39
GRAM ALTIN 2.433,58 % 0,43
ÇEYREK A. 3.978,91 % 0,43
BITCOIN 63.911,61 -3.965
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 26°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DEBGİCİ KİM ADAY OLURSA ONLARLA YOL YÜRÜYECEĞİZ

Son Güncelleme :

26 Kasım 2018 - 14:04

/ kez okundu.
DEBGİCİ KİM ADAY OLURSA ONLARLA YOL YÜRÜYECEĞİZ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici, 31 Mart’ta her seçimde olduğu gibi çıtayı en üst seviyede tutacaklarını söyledi

Partisinin il binasında basın mensupları ve milletvekilleriyle toplantı düzenleyen Debgici, büyükşehir belediye başkanlığında hizmetlerde bulunan Fatih Mehmet Erkoç’a teşekkür etti.

Kahramanmaraş’ta büyükşehir ve 11 ilçe belediyesinin AK Parti’li belediyecilikle hizmetlerine devam edeceğini söyleyen Debgici, “Bizler tüm teşkilat mensupları olarak, genel merkezimin önderliğinde onların direktifinde, tüm milletvekillerimizle birlikte Kahramanmaraşımızda tüm adaylarımızın kazanması yolunda en üst düzeyde her zaman olduğu gibi gayret göstereceğiz. Bizim en büyük destekçimiz, kahraman şehrimizin kahraman evlatları olacaktır” dedi.

Büyükşehir Belediyesi’nde bir aday değişikliği olduğunu ifade eden Debgici, “Bayrak el değiştiriyor ve daha iyi hizmetler oluşması için hizmet yarışına giriliyor. Bu kapsamda Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız, Hayrettin Güngör olarak cumhurbaşkanımız tarafından açıklandı. İlçe belediye başkan adaylarımızda 10 güne kadar açıklanacak. Kimler aday olursa bizler onlarla beraber yol yürüyeceğiz” diye konuştu.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.