DOLAR 32,6030 % 0.39
EURO 34,8042 % 0.19
GRAM ALTIN 2.491,85 % 0,30
ÇEYREK A. 4.074,18 % 0,30
BITCOIN 2.126.719 4.662
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 23°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Debgici Huzur Evini Ziyaret Etti

Son Güncelleme :

19 Mart 2018 - 13:41

/ kez okundu.
Debgici Huzur Evini Ziyaret Etti
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Ak Parti İl Başkanı Ömer Oruç Bilal Debgici 18-24 Mart Yaşlılar Haftası nedeniyle huzur evini ziyaret etti.

Debgici; Her insan için değişik önemi olan yaşlılık, hayatın en önemli dönemlerindendir. Yaşlılık, hayatımızda geçmişimizle geleceğimiz arasında bağ kuran çok önemli bir misyona sahip dönemdir. Yaşlılarımız, yaşamış oldukları dönemlerdeki bilgi, birikim ve tecrübelerini bizlere aktardıkları gibi, yaşamış oldukları dönemde yaşanan olaylardan dersler çıkarmamıza da vesile olarak aynı olayların tekrardan yaşanmaması için en büyük yol göstericilerimizdir.

Yaşlılık döneminde bulunan analarımızın babalarımızın hep el üstünde tutulması gerekmektedir. Sürekli onların hayır dualarını alarak, yaşamış olduğumuz olaylarda onların bilgi ve deneyimlerine başvurarak yolumuzu çizmeliyiz.

 

Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi “Ne mutlu ki bizler millet olarak saygıdeğer büyüklerimizi asla bir yük olarak görmeyen, bilakis onların varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, saygı ve hürmeti gösteren bir kültür ve geleneğe mensubuz.”

Yaşlılarımızın başkalarına muhtaç olmaması için ihtiyaçları, çok şükür Partimizin iktidara geldiği ilk günden bu yana en üst düzeyde karşılanmaktadır. Partimizin iktidara geldiği ilk günden itibaren yapılan en önemli icraatlardan bir tanesi, çok komik düzeyde maaş almakta olan yaşlılarımızın almakta olduğu maaşlarda yapılan artırımlar olmuştur. Yine yaşlılarımızın en çok ihtiyaç duydukları sağlık alanındaki engeller kaldırılmış, hastaneye gidemeyecek düzeyde olan insanlarımıza evde sağlık hizmeti adı altında yaygın bir şekilde sağlık hizmetleri verilmeye başlanmıştır. Ak Parti iktidarının en önemli icraatlarından bir tanesi de sosyal belediyecilik anlayışının yaygınlaştırılması olmuştur. Bu sayede birçok belediyemiz, yaşlı bakım evleri, yaşlıların evlerinde hizmet veren yaşlı bakım ve koordinasyon merkezleri kurarak yaşlılarımıza kimseye muhtaç olmayacak şekilde hizmetler vermeye başlamıştır.

Ak Parti olarak tek bir düşüncemiz vardır. O da “İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın”. Belirttiğim üzere büyüklerimiz bizim için baş tacıdır. Bu vesile ile yaşlılar haftasını kutluyor, her daim onların yanında olduğumuzu bir kez daha ilan ediyorum.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.