DOLAR 32,5038 % 0.08
EURO 34,7826 % -0.12
GRAM ALTIN 2.499,53 % 0,61
ÇEYREK A. 4.086,73 % 0,61
BITCOIN 2.112.273 3.879
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 12°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Davutoğlu Kahramanmaraş’ta

Son Güncelleme :

05 Haziran 2015 - 15:11

/ kez okundu.
Davutoğlu Kahramanmaraş’ta
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisininKahramanmaraş mitinginde konuştu. Durdurulan MİT TIR’larıyla değerlendirmede bulunan Davutoğlu, “İşte buradan bir kere daha söylüyorum; vallahi de billahi de yemin ederek söylüyorum o TIR’lar bayır bucakTürkmenlerine gidiyordu. Şimdi Bahçeli çıkmışTürkiye’yi suçluyor. Ey Bahçeli Türkmenlerin yüzüne nasıl bakacaksın?” dedi.

Davutoğlu’nun konuşmasından satırbaşları;

“Seçime iki gün kaldı. Seçimden önceki son cuma namazını Ulu Camii’de kılacağım. Programı ona göre yapın dedim. Rıdvan Hoca bu dersi verdi bizlere; Bu topraklarda yaşayanlar ya hür yaşarlar ya da şehitliği seçerler. Önce özgürlük, sonra cuma namazı.

 

Şimdi bütün bir milletin onuru için AK Parti, ayaktadır ve ayakta kalacaktır. En önemli fark biz AK Parti olarak 3 büyük Kuva-i Milliye’nin üçüncüsüyüz:

1- İzmir’in işgali ile başlayan İstiklal Kuva-i Milliyesi

 

2- Adnan Menderes ile başlayan demokrasi Kuva-i Milliyesi

3- AK Parti ile başlayan kuvvet Kuva-i Milliyesi

“DEMİRTAŞ’I ZATEN SİLİN ONUN GİDECEĞİ YER BELLİ…”

Kılıçdaroğlu her yere gidebildi mi? Demirtaş’ı zaten silin onun gideceği yer belli. Türkiye’de her yere gidebilen hangi parti? Biz Türkiye’nin her yerini ziyaret ettik. Ülkeyi bölmeye çalışanlara karşı biz biriz demeye var mısınız? AK Parti ile birlikte başörtüsü zulmü bitti mi?

 

2002’de bu izzetli Türkiye ne hale düşürülmüştü? IMF kapısında borç istiyorduk. Cumhuriyeti bu duruma düşürmüşlerdi. Türkiye’yi IMF derdinden kim kurtardı? Bir piyade tüfeği almak için borç alıyorduk, kendi tankını yapan Türkiye’yi kim kurdu? Şimdi ATAK helikopterlerini yapıyoruz. Türkiye’ye kendi helikopterlerini kim yaptı?

“BAHÇELİ CHP’NİN ARKASINA KUYRUK GİBİ TAKILIYOR”

CHP’ye MHP’ye HDP’ye dışarıdaki unsurlar diyor ki; ‘Tek başınıza AK Parti ile uğraşamazsınız, hepiniz birleşin AK Parti’yi yerinden edin.’

Bahçeli CHP’nin arkasına kuyruk gibi takılıyor.

“HDP SÖZCÜSÜ, MHP İLE KOALİSYON YAPABİLİRİZ DİYOR”

HDP Eş Başkanı Kudüs Yahudilerin kutsal mekanıdır diyor. MHP’nin bir şey dediğini duydunuz mu? Bu nasıl milliyetçilik? HDP sözcüsü MHP ile koalisyon kurabiliriz diyor. Düşünebiliyor musunuz? O zaman MHP’ye verdiğiniz oy CHP ya da HDP’ye verilmiştir. AK Parti Kuva-i Milliyesi’ne karşı CHP, MHP, HDP onlarla organize çalışan Pensilvanya paralel çetesi. İkinci paralel Kandil yani PKK, üçüncü paralel de Kandil.

“HDP’YE VERİLEN OYLAR TERÖRE, PKK’YA VERİLMİŞ ETKİ YAPAR”

Bütün vatandaşlarıma sesleniyorum HDP’ye verilen oylar, teröre PKK’ya verilmiş olarak etki yapacaktır. 12 senedir kaos için her şeyi denediler ama bizi durdurabildiler mi?

“VALLAHİ, YEMİN EDEREK SÖYLÜYORUM…”

MİT TIR’ları üzerinden Bahçeli Türkiye Cumhuriyeti’ni suçladı. Allah şahit, vallahi, yemin ederek söylüyorum O TIR’lar Bayırbucak Türkmenlerine gidiyordu.

Türkiye’ye dize çöktürmek, mahkum etmek istiyorlar.

“BAKIN BU BENİ DE HEYECANLANDIRIYOR…”

Bakın bu beni de heyecanlandırıyor; hızlı tren hattı, Nur Dağı’ndan Kahramanmaraş’a bağlanacak. 1 milyon yolcu kapasiteli havalimanını Kahramanmaraş’a kavuşturacağız. Bu bölgenin ve Türkiye’nin en önemli lojistik merkezini Türkoğlu’nda kuruyoruz.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.