DOLAR 32,4134 % 0.17
EURO 35,0097 % -0.26
GRAM ALTIN 2.324,34 % 0,17
ÇEYREK A. 3.800,29 % 0,17
BITCOIN 2.295.388 1.624
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Darendeli Güreşçilerden Başarı

Son Güncelleme :

08 Temmuz 2017 - 7:17

/ kez okundu.
Darendeli Güreşçilerden Başarı
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş’ın Türkoğlu ilçesinde Geleneksel Spor Dalları Federasyonun düzenlediği Kısa Şalvar TürkiyeGüreş Şampiyonasında Darendeli genç güreşçiler Türkiye şampiyonu oldu.

Kahramanmaraş’ta, 2. Uluslararası Türkoğlu Avasım Geleneksel Türk Oyunları Festivali kapsamında TürkiyeGeleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından Türkoğlu Belediyesi 23 Nisan Parkı’nda düzenlenen şampiyona da genç güreşçiler kilolarında Mustafa Mirza Karcı birinci, Resul Çelik ve Muhittin Karakaya ikinci oldu.

Darende Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürü Mithat Böke, sporcuları başarılarından dolayı kutlayarak imkanlar dahilinde hazırlanan geçlerin daha büyük başarıya imza atmaları için maddi manevi hemşehrilerinden destek beklediklerini söyledi.

Sporcuların her geçen gün bir başarıya imza attığını aktaran Böke, “İlçemizde yetenekli genç güreşçilerimiz içinden milli takıma seçilebilecek kapasitede gençlerimiz var. Bizde bu inanç ile çalışmalarımızı sürdürerek milli takıma güreşçi gönderme hedefi içerisinde hareket ediyoruz.” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.