DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Dalkara’dan Miting Gibi Açılış

Son Güncelleme :

08 Mayıs 2015 - 15:30

/ kez okundu.
Dalkara’dan Miting Gibi Açılış
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

CHP Kahramanmaraş milletvekili adayı Kamil Dalkara’nın seçim bürosu açılışı adeta mitinge dönüştü.

Dalkara’nın seçim bürosu açılışına CHP Ankara il Başkanı Adnan Keskin, Çankaya ilçe Başkanı Selçuk Dereli, il Başkanı Esat Şengül, CHP milletvekili adayları ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

 

Hep Birlikte İktidara Yürüyoruz

Açılışta konuşan Dalkara iktidar’a çok yakın olduklarını belirterek; “Cumhuriyet Halk Partisi başta Kahramanmaraş’ta olmak üzere Türkiye’nin her kentinde olabildiğince hızlı bir tempo ile iktidara yürüyor.” Dedi.

Türkiye’deki insanların mutsuz olduğunu vurgulayan Dalkara konuşmasını şöyle sürdürdü; “13 yıllık AKP iktidarı işini iyi yapıyor olsaydı bugün Cumhuriyet Halk Partisi’ne bu kadar teveccüh olmayabilirdi. Türkiye’nin her yeri yangın yeri insanlarımız yoksul, insanlarımız mutsuz. 13 yıldır bu insanlar bıktı ve yoruldu. Bir değişim istiyoruz bu değişimin adı Cumhuriyet Halk Partisi! Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi 1923’ten bu yana çizgisin den hiç sapmadı ve bu ülkenin değerlerini birlikte yaşamanın ne demek olduğunu tüm topluma göstermiş oldu. 13 yılda bu yapılan tüm binalar tek tek yıkıldı. Kaleler tek tek yıkıldı.  O yüzden Cumhuriyet Halk Partili yurttaşlarım sadece biz vekil adaylarına iş düşmüyor.  Hepimiz birer vekil dayı gibi sahada çalışmak zorundayız. Bu ülkeyi bölen, parçalayan bu ülkeyi açlık sınırının altında yaşamaya zorlayan bu iktidardan kurtulmak zorundayız. Bunun için el birliği ile çok çalışacağız mücadele edeceğiz.  Halkın hepsinin nefes alabileceği projeler ile karşınıza çıktık. Bunları eğer doğru anlatabilirsek halkımıza inanın Cumhuriyet Halk Partisi’nin tek başına iktidar olması içten bile değil. Çünkü Kahramanmaraş’ta biz bu kırılmayı yaşatabiliyorsak, Türkiye’nin her kentinde daha fazlasını yapma şansına sahibiz. Kahramanmaraş AKP’ye % 70 Oy veren bir il. Kahramanmaraş’ın sorunlarından bir tanesi bile çözülmüş değil. Sürekli Ankara’da Televizyonlardan bağırıyor. Yol yaptık diye! Buradan Kahramanmaraşlıya soruyorum Kahramanmaraş’ta bir tane ilçe söyleyin yolu AKP dönemin de yapılmış olsun. O yüzden Kahramanmaraş’a hizmet bakımından bu iktidar hiç bir şey yapmadı.”

 

77 Ruhu Tekrar Canlandı

77 ruhunun tekrar canlandığına dikkat çeken, CHP Kahramanmaraş İl Başkanı Esat Şengül; “Sevgili arkadaşlar buradaki kadrolar gücü siz değerli Kahramanmaraşlılardan alıyor.  Asıl alkışlanması gereken sizlersiniz. Şuna inanıyorum ki 60 yıldır düzenli iktidara gelmemiş bir partiye inadına inadına CHP diyerek siz değerli yurttaşlarımız partililerimiz sahip çıktılar. 80 öncesi 1. Parti 3 Milletvekili 1 senatör çıkaran bu parti tekrardan şahlandı. 77 ruhu tekrar canlandı. 77 yılın da Kıbrıs meydanın da Bülent Ecevit’i Başbakan yapan sizlerdiniz.   8 Haziran da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Başbakan yapacak olan yine sizlersiniz ben buna yürekten inanıyorum.” Diye kaydetti.

 

Gençler İktidar İktidar Diyor!

CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ise, partilerin gençlik kollarının önemine değinerek; “Ankara gençlik kolları meydanlar da sadece tek bir kelime söylüyor. Çankaya gençlik kolları, İktidar, İktidar diye slogan atıyor. Değerli arkadaşlar Cumhuriyet Halk Partisi bundan önceki 10-15 yıl içerisin de diğer partilere nazaran ilk defa çok ciddi projeler ile çıktı. İktidara gelemeyişimizin sebeplerinde kendimizi de kabahatli buluyoruz. Öyle bir seçim bildirgesi hazırladık ki tüm televizyon programları Cumhuriyet Halk Partisi’nin seçim bildirgesini konuşuyor.” Dedi.

Bu Sokaklarda Çok Koştum

Son olarak Çankaya ilçe Başkanı ve eski hakemlerden Selçuk Dereli; “Kahramanmaraşlı hemşerilerimiz hiç merak etmesin 8 Haziran da Kemal beyi Başbakan yapacağız. Sevgili hemşerilerim içinizden çıkmış bir kardeşiniz olarak Kahramanmaraş’ın bu sokakların da çok koştum, çok oynadım, çok gezdim. Kahramanmaraş her zaman birileri tarafından sömürülmüştür. Din üzerin den, etnik kimlikler üzerin den artık Maraşlı hemşerilerim bir şeylerin farkına varsın. Cumhuriyet Halk Partisi bütün mezhepleri dine saygılı ve hiçbir ayrım yapmadan iktidara gitmeye hazırlanan bir partidir.” Diye belirtti.

 

Konuşmalarının ardından ise seçim bürosunun açılışı gerçekleştirildi.

7 8 1 6

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.