DOLAR 32,3332 % 0.24
EURO 35,0919 % -0.13
GRAM ALTIN 2.301,21 % 1,04
ÇEYREK A. 3.762,48 % 1,04
BITCOIN 2.281.749 0.271
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 18°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

DALGIÇLAR HALKI BİLGİLENDİRDİ

Son Güncelleme :

29 Temmuz 2017 - 6:33

/ kez okundu.
DALGIÇLAR HALKI BİLGİLENDİRDİ
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi İtfaiye dalgıçları suda boğulmalara karşı broşür dağıtarak vatandaşları bilinçlendiriyorlar.

Konu ile ilgili İtfaiye Daire başkanlığından yapılan yazılı açıklamada: “Son üç yılda yaşanılan 40’dan fazla boğulma vakasına, görsel ve yazılı basında yapılan tüm uyarılara rağmen ülkemizde boğulma vakalarının en fazla görüldüğü 2. İl olan Kahramanmaraş’ta Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi dalgıçları önleme faaliyetleri kapsamında sahada farkındalık çalışması yapıyorlar.

Menzelet Barajı , Sır Barajı ve Kılavuzlu Barajı gibi vatandaşların piknik yaptığı, serinlemek amacıyla suya girdiği yerlerde afiş dağıtan Su Altı Arama Kurtarma Ekibindeki 12 dalgıç, meydana gelen boğulma vakaları hakkında bilgi verirken, baraj, gölet ve nehir tabanlarının denizden çok farklı ve engebeli olduğunu, suyun bir anda derinleşebildiğini ve çok iyi yüzme bilseler dahi, suya girmenin son derece tehlikeli olduğunu anlatıyorlar.

Konu hakkında açıklama yapan Büyükşehir İtfaiye Dairesi Başkanı Cahit Küçükönder, ‘’Her yıl yaşanan ve sayıları giderek artan boğulma vakalarına karşı yürüttüğümüz çalışmaların bir bilinç oluşturmasını ümit ediyoruz. Asgari seviyede sonuç alsak dahi bu büyük fayda verecektir’’ dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.