DOLAR 32,3326 % 0.25
EURO 35,0475 % -0.23
GRAM ALTIN 2.285,03 % 0,33
ÇEYREK A. 3.736,02 % 0,33
BITCOIN 2.292.306 1.136
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇUKUROVA KAVŞAĞINDA ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Son Güncelleme :

05 Aralık 2017 - 7:22

/ kez okundu.
ÇUKUROVA KAVŞAĞINDA ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

KASKİ Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesince başlatılan Çukurova Köprülü Kavşak Projesi kapsamında inşaat alanındaki mevcut içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor.

Yapımı Büyükşehir Belediyesince başlatılan ve tamamlandığında bölgenin trafik yoğunluğunu önemli derecede azaltacak olan Çukurova Köprülü Kavşak Projesinde KASKİ Genel Müdürlüğü bölgede içme suyu ve kanalizasyon altyapı çalışmalarına devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Karasu Kaynağından beslenen D6, D7, D8 içme suyu depoları terfi hatlarında 300-600 mm çapları arasında toplam 2400 metre içme suyu hattı deplase ediliyor.

Deplase çalışmalarının en önemli kısmı olan Karasu ana isale hattının deplase işlemleri geçtiğimiz gece yapılan çalışmalarla tamamlandı. Hazırlıkları günler öncesinden tamamlanan deplase çalışmaları kapsamında öncelikle Karasu ana isale hattının suyu kesildi. Suların kesilmesi ile birlikte mevcut isale hattından daha önceden yapımı tamamlanan alternatif içme suyu ana isale hattına geçiş yapıldı. Deplase çalışmalarına iki ayrı grupta birçok ekip ve iş makinası katıldı. KASKİ Genel Müdürü Mustafa Uzunlar yapılan deplase çalışmalarına katılarak ekipleri organize etti.

KASKİ Genel Müdürlüğü, çalışmalar kapsamında toplam 3000 metre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı deplase çalışması ile ızgara yapım çalışmalarına devam ediyor. 1100 metresi tamamlanan çalışmalar kavşak inşaatı ile koordineli ilerliyor. Bölgede 2400 metre içme suyu hattı ile 3000 metre kanalizasyon ve yağmur suyu hattı olmak üzere 5400 metre altyapı hattı deplase edilecek.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.