DOLAR 32,3139 % 0.19
EURO 35,0759 % -0.17
GRAM ALTIN 2.277,70 % 0,01
ÇEYREK A. 3.724,03 % 0,01
BITCOIN 2.290.409 1.291
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Coşkun Cesur Listeler Beklentilerin Altında

Son Güncelleme :

10 Nisan 2015 - 7:56

/ kez okundu.
Coşkun Cesur Listeler Beklentilerin Altında
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

VEYSİ KAYNAK AMORTİ İKRAMİYESİ GİBİ OLDU…

Milletvekili listelerini değerlendiren Cesur yayın gurubu Başkanı Coşkun Cesur, listelerin beklentilerin altında olduğu ve sadece Veysi Kaynak’ın da Kahramanmaraş için amorti gibi olduğunu söyledi.

Sosyal medyanın sıkı takipçilerinden biri olan ve sosyal medya takipçileri arasında adı radikal yorumcuya çıkan cesur yayın gurubu başkanı Coşkun Cesur, milletvekili adaylarını değerlendirdi.

İktidar partisi olması nedeniyle, özellikle Ak Parti listesinin beklentilerin çok altında olduğunu belirten Coşkun Cesur’un görüşleri şöyle:

“Kahramanmaraş açısından AK Parti listesi beklentilerin çok altında kalmıştır. Kahramanmaraş sanayii ve iş dünyasının tanınmış isimlerinden ve aday adaylığı sürecinde çok çalışan ve bu temposu ile halkın beğenisini kazanan Mahmut Arıkan listede olması gereken, mazisi tertemiz olan bir şahsiyetti. Maalesef 2011 gibi yine listeye koydurmadılar.

Kahramanmaraş’taki yerel siyaset, iyilerini tenzih edersek, ufuksuz ve çapsız insanların eline geçmiştir. Bu kadrolarla Kahramanmaraş iktidardan hak ettiği gereken hizmet ve yatırımları alamaz.

Veysi Kaynak’ın listede yer alması Kahramanmaraş için amorti ikramiyesi gibi olmuştur. Önümüzdeki 4 yıllık süreçte Kahramanmaraş için çok çalışması gerekecek ve bu ağır tempoya dayanabileceğini kestiriyorum.

Mahir Ünal’ın ise ileri karakollarda Kahramanmaraş için mücadele vereceğine inanıyorum.

MHP’ye gelince; (istikbal seçimi değil, istiklal seçimidir) diyerek çok çalışmalılar.

CHP, Kahramanmaraş’ta bir olan sayısını korur diye tahmin ediyorum.

HDP’nin barajı geçebileceğini düşünüyorum.

Saadet ve BBP birlikteliği ne yapacak, 7 Haziran’da hep birlikte göreceğiz. Tüm adaylara başarılar diliyorum.”

KAYNAK (HAVADİS MARAŞ )

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.