DOLAR 32,7807 % 0.64
EURO 35,5094 % 0.33
GRAM ALTIN 2.524,31 % 1,60
ÇEYREK A. 4.127,24 % 1,60
BITCOIN 2.005.252 -1.081
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 14°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

Çocuklara Ahşaptan Sağlıklı Oyuncaklar

Son Güncelleme :

04 Ekim 2019 - 15:53

/ kez okundu.
Çocuklara Ahşaptan Sağlıklı Oyuncaklar
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Maraş Ahşap Oyuncakları Atölyesi’ni ziyaret eden Başkan Güngör, “Kursiyerlerimiz çocuklar için hem kültürümüzün izlerini taşıyan hem de sağlıklı oyuncaklar üretiyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, Maraş Oyuncakları Atölyesi’ni ziyaret etti. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı bünyesinde faaliyet gösteren atölyede ahşap malzemelerle şehrin geleneksel oyuncakları üretiliyor. İş-Kur işbirliği ile yürütülen çalışmalar kapsamında kursiyerler ev ekonomilerine katkı da sağlıyor.

Kursiyerlere Tebrik

Gerçekleştirdiği ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, kursiyerleri tebrik etti. Başkan Güngör, “Kursiyerlerimiz çocuklar için hem kültürümüzün izlerini taşıyan hem de sağlıklı oyuncaklar üretiyor. Tüm kursiyerlerimizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. Kursiyerlerle sohbet de eden Güngör, çalışmalarında kolaylık diledi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.