DOLAR 32,3862 % 0.19
EURO 35,1055 % -0.02
GRAM ALTIN 2.326,14 % 0,25
ÇEYREK A. 3.803,23 % 0,25
BITCOIN 2.288.933 0.077
ÜYE PANELİ
SON DAKİKA
hava 20°
Deniz Sigorta Kahramanmaraş
Google News

ÇOCUK MECLİS ÜYELERİ, OKULLAR’DA

Son Güncelleme :

20 Ocak 2018 - 6:17

/ kez okundu.
ÇOCUK MECLİS ÜYELERİ, OKULLAR’DA
Deniz Sigorta Kahramanmaraş

Pazarcık Belediyesi tarafından kurulan Çocuk Meclisi çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

11.01.2018 tarihinde Çocuk Meclisi Üyeleri tarafından yapılan toplantıda alınan karar gereği; Pazarcık ilçesinde bulunan Narlı 26 Ocak, Narlı Çimko, Pazarcık Yatılı Bölge, Mehmet Akif Ersoy, Cumhuriyet, İstiklal, Yavuz Selim ve İmam Hatip Ortaokulları idare ve öğrencilerini ziyaret eden Çocuk Meclisi Tespit Üyeleri ilçede bulunan okullardaki eksiklikleri not aldı.

Ortaokullarda bulunan sınıfları gezerek öğrencilerin sorunlarını ve isteklerini dinleyen Çocuk Meclisi Tespit Üyeleri, okullarda bulunan eksikleri alınan karar gereği tek tek dinleyerek önümüzde ki ayda yapılacak olan Çocuk Meclisi Toplantısında gündem taslağı olarak Meclise sunacak.

Farklı okullarından toplanan Çocuk Meclisi Tespit Üyelerinin olduğunu belirten Çocuk Meclisi Kâtip Üyesi konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “11.01.2018 tarihinde yapılan toplantıda alınan karar gereği Meclis Üyelerimiz ile birlikte ortaokullarımızda ki öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi ziyaret ederek sorunlarını yakından takip ediyoruz. Buradaki aldığımız notları önümdeki ayda yapılacak olan Çocuk Meclisi toplantımızda değerlendirmede bulunup Belediyemiz aracılığıyla Resmi yazı yoluyla ilgili kurumlarımıza gönderip konuyla ilgili istişarelerde bulunacağız” dedi.

YORUM ALANI

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.